iz bakine kuhinje
Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso!
U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.
Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati vaš omiljeni posni obrok!
Potrebno je:
- 1 veća glavica crnog luka seckanog
- 1 šargarepa seckana
- 1 zelena paprika seckana
- 1 paradajz na kocke
- 2 krompira
- 500 gr ribe bilo koje
- aleva paprika
- suvi začin
- ml. biber ulje
- 2 kažičice kukuruznog skroba
- 1 ljuta zelena po želji
- peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku, ml biber.
Dodati alevu papiku, začin i krompir na kockice po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade.
Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti. Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




