Ručak, Foto: Gastrofotos, Ivoro Estrategias, SL / Alamy / Profimedia
Ručak na kašiku
Zdrava čorba od namirnice koju malo ko odbija! Sprema se 10 minuta - lako se vari, ne goji, a greje stomak
Brzo se pravi a čak možete i da ga nosite na posao u termos čaši.
Objavljeno:
Ručak na kašiku je sve što tražimo kako starimo. Lako se vari, ne goji, a greje stomak. Recept za potaž od bundeve je jednostavan, brzo se pravi a čak možete i da ga nosite na posao u termos čaši.
Potrebno je:
- 400gr bundeve (iseckane na kockice)
- 4 šargarepe (Iseckane na kolutove)
- 1 veći krompir (Iseckan na kockice)
- 1,5 l vode
- svež peršun
- 3 čena belog luka
- 2 manja crna luka
- so, biber
Priprema: Luk izdinstajte na malo ulja, dodajte začine i ostalo povrće. Nalijte vodu i kuvajte. Kada se skuva sve izblendajte i podesite gustinu sa još malo vode. Na kraju možete da dodate prepečeni hleb i malo peršuna.
Bonus video:
(Espreso/Stil/prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




