zvezda prvomajske trpeze
Recept za salatu koja se savršeno slaže uz roštilj! Brzo se sprema, a nije ni skupa
Ne samo da se brzinski sprema nego je i ukusna, a sastojci nisu skupi.
Paradajz salata sa lukom definitnivno je zvezda prvomajske trpeze s obzirom da se najbolje slaže uz roštiljsko meso.
Ne samo da se brzinski sprema nego je i ukusna, a sastojci nisu skupi.
Sastojci:
1 crni luk
2 čena belog luka
sušeni bosiljak
1/2 limuna
Priprema
Korak 1
Pripremite povrće
Isecite paradajz, mladi i crni luk po želji i stavite u posudu.
Korak 2
Napravite preliv
U posudi pomešajte 3-4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike soka od limuna, posolite, pospite bosiljkom i dodajte mleveni beli luk. Dobro promešajte.
Korak 3
Prelijte salatu
Dobijeni preliv sipajte preko salate i promešajte, pa služite sa mesom sa roštilja.
(Espreso/stvar ukusa/prenela PV)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




