Foto: Marchevca Bogdan / Panthermedia / Profimedia
ukusno
Šta uraditi sa starim hlebom? Ko bude spremio ovaj obrok neće se pokajati, svaki zalogaj pravo je uživanje
Sprema se veoma brzo i jednostavno.
Objavljeno:
Brz i preukusan doručak.
Sastojci:
- par kriški bajatog hleb
- dva jaja
- 100 g sira
- 100 g šunke
- par listova kulena
- tri kisela krastavčića
- 200 ml jogurta
- 50 ml mleka (po potrebi)
- dve kašike maslinovog ulja
Priprema:
Hleb iseći na kriške, a šunku, krastavčiće i kulen na sitne kockice. U činiju izgnječiti sir, dodati jaja, kašika ulja i jogurt. Sve izjednačiti i preliti preko hleba.
Po želji možete dodati malo i rendanog kačkavalja i peći na 220 C.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




