Samo ovako će vam džigerica uvek biti sočna i ukusna: Dok je pržite dodajte ovaj sastojak, caka za koju niste znale
Džigerica, Foto: Printscreen Youtube / domaceiukusno

RECEPT

Samo ovako će vam džigerica uvek biti sočna i ukusna: Dok je pržite dodajte ovaj sastojak, caka za koju niste znale

Veoma je jednostavno – pre nego što stavite džigericu u tiganj, potrebno je da je posipate sa malom količinom šećera

Objavljeno:

Dodavanje šećera džigerici se može činiti kao nešto što će da pokvari ukus i kompletno jelo. Međutim, ukoliko ovaj pravilno koristite, šećer će da popravi ukus i da je učini sočnijom.

Kulinarski trik sa dodavanjem šećera džigerici sigurno vam i dalje deluje čudno, ali vredi ga isprobati, sudeći po kuvarici Juliji Arkipovoj.

Veoma je jednostavno – pre nego što stavite džigericu u tiganj, potrebno je da je posipate sa malom količinom šećera.

Prvo, džigerica će postati mekana. Neće se stvrdnuti, a gurmani će da se oduševe. A ako volite da je jedete, isprobajte i ovaj način pripreme, biće mekana i sočna ako ostavite da se marinira u kiseloj vodi.

Drugo, ukus jela će se poboljšati. Često se dešava da je džigerica gorka. Kristal šećer uklanja ovu gorčinu i pomaže da prijatne arome dođu do izražaja.

Jedan prstohvat šećera biće sasvim dovoljan!

Bonus video:

05:56

ZASLADITE SE SLANINOM! Srbin Vlada napravio slatko od slanine: Za Kurir TV otkrio NAJČUDNIJI RECEPT za koji ste IKADA ČULI

(Espreso/ Krstarica/ Stvar ukusa/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.