ukusno do bola
Ko je probao šnicle u sosu od supe iz kesice? Sve sastojke imate kod kuće, a jelo je bolje nego neko iz restorana
Evo šta ćete danas da pravite za ručak
Ukoliko vam je ponestalo ideja šta biste mogli da spremite za ručak za vašu porodicu, a niste raspoloženi da provede sate pored šporeta, onda su šnicle u sosu od supe iz kesice idealno rešenje. Sem što je jelo praktično i ne košta mnogo novca, ukus će vas sigurno oboriti s nogu.
Sastojci:
4 svinjske šnicle
5 većih krompira
1 veća glavica luka
200 g šampinjona
1 kesica supe od pečuraka
1 kašika praha paradajz čorbe iz kesice
ulje, so, biber
Priprema:
U nauljen pleh stavite šnicle, pa oko njih poređajte kriške oljuštenog krompira. Iseckajte šampinjone i luk pa pospite po šniclama i krompiru. Izmešajte sadržaj supe od pečuraka i prah za paradajz čorbu u 3 dl vode i prelijte preko povrća i mesa.
Stavite u rernu da se dinsta oko pola sata. Izvadite, promešajte i probajte ukus pa eventualno dodajte začine po želji. Pecite još pola sata ili dok meso i krompir ne budu mekani.
Prijatno!
Bonus video:
(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




