
Foto: Afis / Digifoodstock / Profimedia
ukusno do bola
Najjeftinija večera ikad: Odlično za ljude koji ne vole svinjsko meso, pravi se za 5 minuta i dobro će vas zasititi
Uvek možete dodati još nešto
Objavljeno:
U kući imate samo tunjevinu i luku? Nikakav problem, možete dodati još neke začine i sve lepo stojiti u ukusnu i laganu večeru.
Odlično je i kao doručak!

Sastojci:
1 konzerva tunjevine po želji
pola manje glavice crnog luka
biber

Priprema:
Luk iseckajte na sitne kockice ili na rebarca. Tunjevinu ocedite od ulja i dobro umešajte sa lukom i malo bibera. Po želji umesto starog možete naseckati dva struka mladog crnog ili belog luka ili pola praziluka.
Ukoliko želite možete ukuvati i jaje, iseći ga, i staviti preko.
Bonus video:
(Espreso / M.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!