NJAM, NJAM
Ovo je najzdravija večera koju ćete pojesti: Pastrmka sa limunom, idealna lagana i jednostavna za pripremu
Tajna ovog jednostavnog, a zdravog obroka leži u svim zdravim sastojcima
Ova večeru koja ne samo da je ukusna, već i pravi čudo za vaše zdravlje!
Tajna ovog jednostavnog, a zdravog obroka leži u svim zdravim sastojcima.
Sastojci (za 4 osobe)
4 očišćene pastrmke od po 400 grama
4 kašike maslinovog ulja
kašika morske soli
4 hartije za pečenje (30×40 cm)
kašika izgnječenog crnog bibera
4 neprskana limuna
šaka začinskog bilja (peršun, mirođija, komorač…)
Način pripreme
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Dobro operite pastrmke ispod mlaza hladne vode i osušite ih papirnim ubrusom. Namažite ih maslinovim uljem i posolite spolja i iznutra. Svaku pastrmku stavite na po jedan papir i pospite izgnječenim biberom i semenom komorača.
Isecite limun na sasvim tanke kolutove, koje ćete poređati ispod ribe i preko nje, a zatim ribu pospite začinskim biljem. Umotajte u hartiju i vežite kuhinjskim koncem.
Paketiće ribe poređajte na rešetku na sredini i pecite oko 20 minuta.
Vreme pripeme: 60 minuta
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




