ŽENE KONAČNO OTKRILE KAKO IZLGEDA NAJIDEALNIJI MUŠKI POLNI ORGAN: Muškarci, spremite se da čujete VELIKU ISTINU
idealan oblik i izgled muškog polnog organa, Foto: Profimedia

I VELIČINA I OBLIK?

ŽENE KONAČNO OTKRILE KAKO IZLGEDA NAJIDEALNIJI MUŠKI POLNI ORGAN: Muškarci, spremite se da čujete VELIKU ISTINU

Prema novijim isrtaživanjima, postoji specifičan oblik i zgled muškog polnog organa koji deluje više zadovoljavajuć od drugih

Objavljeno:

Za neke žene ipak je veličina bitna, dok za druge je nešto više važnije, poput samog uživanja u razmenjivanju nežnosti, strasti, tehnici ili nešto drugo. Gde se nalazi "zlatna sredina"?

Studija sa Univerziteta u Kaliforniji u SAD nedavno je analizirala 1.029 muškaraca i žena između 30 i 39 godina. Naučnici su im pokazali 14 različitih kompjuterski-generisanih fotografija muških polnih organa u e*ekciji, prenosi Dejli Mejl.

U ovom istraživanju sama veličina muškog polnog organa nije bila bitna
U ovom istraživanju sama veličina muškog polnog organa nije bila bitnafoto: Romans Klevcovs / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaki učesnik je imao zadatak da pažljivo pogleda fotografije i oceni koju konstrukciju muškog polnog organa preferira, a njihovi odgovori su pomogli istraživačima da odrede idealan penis. U ovom slučaju veličina nije bila bitna.

Većina učesnika rekla je da preferira polni organ sa dužom osovinom i dobro strukturisanim vrhom samog organa. Odgovori su takođe otkrili da su učesnici više voleli vrh koji je bio nagnuta nadole od kraja osovine, pod blagim uglom u njenoj osnovi. Istraživači nisu bili previše zabrinuti oko dužine muškog polnog organa i nisu postavljali pitanja učesnicima o tome.

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/T.M./mondo/T.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.