MNOGI VLASNICI NISU IMALI POJMA ŠTA ODREĐENO PONAŠANJE PASA ZNAČI: Ako stalno radi OVO želi nešto bitno da vam KAŽE
Šta znači kada pas gleda u neki predmet ili osobu?, Foto: Printscreen / Tik Tok / mythologicaldogs

dobro je znati

MNOGI VLASNICI NISU IMALI POJMA ŠTA ODREĐENO PONAŠANJE PASA ZNAČI: Ako stalno radi OVO želi nešto bitno da vam KAŽE

Iako ponekad mislimo kako jako dobro poznajemo svoje ljubimce, postoje sitni signali u vidu govora tela, gestikulacije i položaja ušiju koji mogu mnogo otkriti o njihovim specifičnim željama koje žele da prenesu vlasniku

Objavljeno:

U svom poslednjem TikTok videu, Fajv se bavi analizom interakcije sa svojom psomDafne, čije intenzivno gledanje od strane psa sugeriše na važan trenutak komunikacije između njih dve.

Ovaj trenutak opisala je kako psi koriste svoje telo - od spuštenih ušiju do položaja tela - kako bi preneli svoje potrebe i emocije.

Psi se ne oslanjaju samo na verbalnu komunikacij, kao što je lajanje, cvilenje i slučno. Njihove gestikulacije, kao što su spuštene ili načuljene uši i položaj tela,odnosno u ovom slučaju glave, često su suptilni, a mogu značiti da psu privlači iz nekog razloga pažnju taj objekat ili osoba.

Na primer, u ovom videu, Fajv primećuje kako Dafnina usmerena pažnja na kapiju pokazuje njen interes ili želju za nečim specifičnim.

Komunikacija između čoveka i psa često je više od samih reči, koristeći jezik tela kako bi se izrazile dublje veze i potrebe između njih.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.