DA BISTE SE RASHLADILI PRVO NAKVASITE OVAJ DEO TELA: Samo tako ćete PRESTATI DA SE ZNOJITE i odmah će BITI LAKŠE
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

pažnja

DA BISTE SE RASHLADILI PRVO NAKVASITE OVAJ DEO TELA: Samo tako ćete PRESTATI DA SE ZNOJITE i odmah će BITI LAKŠE

Postoji deo tela koji kada osvežite, istovremeno rashlađuje i ostatak tela

Objavljeno: 19:14h

Vremenske prognoze u letnjem periodu često umeju da nam unesu nemir, a na sam spomen tropskih temperatura većina nas se hvata za glavu.

Svi smo već čuli da je hidratacija ključna, kao i da bi uvek trebalo da nosimo flašicu vode sa sobom, da se ne izlažemo sunčevim zracima od 11 do 16 časova i da nosimo svetlu i prozračnu odeću.

Ipak, većina nas može da posvedoči da neke od tih stvari jednostavno ne daju željene rezultate, a ukoliko se skućite ispod klime tokom radnog vremena, po izlasku sa posla će vas dočekati pravi temperaturni šok.

Sunce, Vreme, Vrućina, Leto
foto: Emilija Jovanović

Ipak, postoji deo tela koji kada osvežite, istovremeno rashlađuje i ostatak tela! Naime, dok se svi zapljuskujemo vodom po glavi ili kvasimo ruke, stručnjaci kažu da je najbitnije da rashladite stopala!

Naime, na njima se prvo i vidi uticaj toplote tj. odjednom počnu da otiču. Upravo zato, kada god ste u prilici, samo rashladite stopala i, videćete, biće vam odmah lakše.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.