ČITAČ SA USANA OTKRIO ŠTA JE PRIČALA KEJT MIDLTON NA ROĐENDANU OTKAKO IMA RAK: Nije znala da je SNIMAJU, svi BRUJE
Kejt Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

pažnja

ČITAČ SA USANA OTKRIO ŠTA JE PRIČALA KEJT MIDLTON NA ROĐENDANU OTKAKO IMA RAK: Nije znala da je SNIMAJU, svi BRUJE

Čitačica s usana Džulijet Salivan je otkrila za „Mejl onlajn“ o čemu je Kejt razgovarala s decom dok su prolazili pored okupljenih ljudi

Objavljeno: 13:51h

Princeza od Velsa se juče prvi put pojavila u javnosti nakon što je objavila da ima rak. To je uradila povodom proslave rođendana kralja Čarlsa, sa kojim ima poseban odnos, pišu strani mediji.

Kejt Midlton je na proslavu stigla u kočiji sa decom, princezom Šarlot i prinčevima Džordžom i Luisom. Kroz prozor se moglo videti da je lepo raspoložena. Bila je nasmejana i mahala okupljenim ljudima.

Čitačica s usana Džulijet Salivan je otkrila za „Mejl onlajn“ o čemu je Kejt razgovarala s decom dok su prolazili pored okupljenih ljudi. Dok su im ljudi na ulici mahali, mali princ Luis je rekao: "Svi izgledaju tako srećno". To je nasmejalo i Kejt Midlton, a njegov komentar dirnuo je i mnoge ljude koji su odahnuli pošto su videli raspoloženu Kejt posle nekoliko meseci.

Šta je rekla princeza Šarlot?

Kraljevstvo
foto: Phil Lewis / Zuma Press / Contac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza Šarlot je s braćom prisustvovala je događaju povodom rođendana kralja Čarlsa, a s njima je na balkonu stajala i majka Kejt Midlton. Čitačica s usana je otkrila za „Dejli mejl“ da je princeza Šarlot u dva navrata opomenula mlađeg brata zbog njegovog ponašanja.

„Luis, spusti ruke", navodno mu je rekla Šarlot i potapšala ga po ramenu kako bi privukla njegovu pažnju. Nestašni princ namrštio se na njenu opomenu, ali je ipak poslušao i spustio ruke pored sebe. Salivan kako ga je Šarlot već jednom upozorila da bude miran, ali princ Luis se nije obazirao na to.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.