OBJAVLJENO POTRESNO OPROŠTAJNO PISMO UČITELJICE KOJA JE UMRLA U 45. GODINI: "Ako ovo čitate, znači da me NEMA"
Učiteljica premonula od raka dojke, Foto: Printscreen/Facebook/Kate Rackham

tuga do neba

OBJAVLJENO POTRESNO OPROŠTAJNO PISMO UČITELJICE KOJA JE UMRLA U 45. GODINI: "Ako ovo čitate, znači da me NEMA"

Njeno oproštajno pismo, koje je objavljeno nakon njene smrti, brzo je postalo viralno, sa preko 30 miliona pregleda i 10.000 komentara

Objavljeno:

Kejt Rekam, poznata na društvenoj mreži X kao "Učiteljica sa rakom", ostavila je snažan utisak svojim oproštajnim pismom koje je podelila pre nego što je preminula od raka dojke u 45. godini. Ova hrabra žena je otvorila nalog na društvenoj mreži kako bi pronašla izlaz, ali je dobila mnogo više - osećala se ostvareno i manje usamljeno zahvaljujući podršci koju je dobila od ljudi širom sveta. Emotivna podrška i viralna objava Njeno oproštajno pismo, koje je objavljeno nakon njene smrti, brzo je postalo viralno, sa preko 30 miliona pregleda i 10.000 komentara. Kejt je svojim poslednjim rečima dirnula ljude širom sveta, ostavljajući snažnu emotivnu poruku koja je izazvala suze i duboku emotivnu reakciju kod mnogih.

- Ako ovo čitate, to znači da sam umrla, ali ne plačite za mnom. Živela sam svoj život po svojim uslovima i onako kako sam želela. Otvorila sam nalog na društvenoj mreži X jer mi je bio potreban izlaz. Dobila sam mnogo više. Osećala sam se ostvareno i mnogo manje usamljeno - glasi poslednja poruka Kejt.

Poslednja želja i poruka supruga Kejtina poslednja želja bila je da se na sahrani ne nosi žuto, boja koja je asocirala na bolničke dane i zavese u sobi. Njen suprug Mark je podelio tužnu vest o njenoj smrti, ističući da je Kejt preminula okružena najbližima. Takođe je istakao da je Kejt zamolila za donacije koje bi pomogle za budućnost njihovih ćerki Rubi i Nensi, umesto cveća na sahrani, prenosi "Kurir".

Borba i podizanje svesti o bolesti Kejt je hrabro vodila borbu protiv raka, pokrećući fondaciju Fighting to be Heard kako bi podigla svest o ovoj teškoj bolesti. Iako nije imala faktore rizika, rak joj je dijagnostikovan u 39. godini. Njena hrabrost i posvećenost podizanju svesti o ovoj bolesti ostavila je dubok trag u srcima mnogih ljudi. Poslednje trenutke provedene sa porodicom i prijateljima U svojoj poslednjoj objavi, Kejt je istakla da se oseća blagosloveno što je kod kuće, okružena ljubavlju svoje porodice, prijatelja i supruga Marka. Njena hrabrost i snaga tokom poslednjih trenutaka života ostavile su snažan utisak na sve one koji su je poznavali ili su bili inspirisani njenom pričom.

12:35

ŠOK TVRDNJE ANĐELKOVIĆA: Pročitao sam PISMO nemačkog političara, žele da nam se OSVETE I DEMONTIRAJU SRPSKI NAROD SA CELOG BALKANA

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.