KO JE BIZNISMEN KOME JE BANKA ODUZELA CELO BOGATSTVO? Ima ŽENU koja ĆERKA može da mu bude i JAHTU na kojoj BLUDNIČI
Đanluka Vaki, Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

KO JE BIZNISMEN KOME JE BANKA ODUZELA CELO BOGATSTVO? Ima ŽENU koja ĆERKA može da mu bude i JAHTU na kojoj BLUDNIČI

Džanluki je banka u jednom periodu oduzela bogatstvo

Objavljeno:

Italijanski biznismen preduzetnik Đanluka Vaki (56) jednom prilikom dodatno je privukao pažnju na sebe dolaskom u Beograd gde se vakcinisao. Biznismen ima iza sebe multinacionalnu italijansku firmu Industria Macchine Automatiche koju vodi sa rođakom Albertom Vaki.

Osim na poslovnom, ide mu i na ljubavnom planu. Venčao se sa partnerkom Šeron Fonsekom (28) nakon rođenja njihove ćerkice. Takođe, Đanluka je majstor zabave pa se svi sećaju i njegovog plesa na jahti u društvu jedne lepotice.

Sada, kada ima ćerku, on je izrazio želju da ona odrasta u "tradicionalnoj porodici", a planiraju i još dece. Njegova ćerka je imala rascep usne, a to ih je kao porodicu potreslo.

Džanluki je banka u jednom periodu oduzela bogatstvo

1 / 6 Foto: Claudio Veneroni / ipa-agency.ne / PA Images / Profimedia

Đanluka je otkrio planove da se više uključi u dobrotvorne organizacije i fondacije koje pomažu deci sa rascepom nepca, stanjem sa kojim je rođena njegova ćerka. Prošlog meseca je iskreno govorio o tome kako je dijagnoza bila "snažan udarac za oboje".

Bogatstvo

Đanluka poseduje oko 50 odsto kompanije i tako svake godine prima dividende u vrednosti od oko 50 miliona dolara, što doprinosi njegovom bogatstvu. Đanluka Vaki je oduvek bio predodređen da ima oštro oko za biznis, pošto je diplomirao biznis i ekonomiju na Univerzitetu Studiorum u Bolonji. Krenuo je sopstvenim putem u biznisu i počeo da kupuje i prodaje akcije da bi počeo da zarađuje nešto novca. Zatim je postao neizvršni direktor IMA. Takođe je osnovao kompaniju satova pod nazivom ToiVatch, koja je zabeležila značajan rast u svojoj prvoj godini. Kada je ovaj rast bio postignut, prodao je kompaniju. Takođe je osnovao i kasnije prodao kompaniju Last Minute Tour, ponovo, nakon što je ostvarila značajan rast.

Zatvor

Jedan od najpoznatijih preduzetnika u industriji auto-prikolica i istaknuti član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi, doživeo je dramatičan pad. Nakon serije neuspeha i propasti kompanije, koja je dovela do bankrota, ovaj nekada moćni preduzetnik suočio se sa zatvorskom kaznom od 3,5 godina. Krah kompanije u čije finansijske probleme je bio duboko upleten, rezultirao je ogromnim dugom od 10.5 miliona evra. Kao posledica toga, banka je oduzela njegove luksuzne vile, jahte i akcije u golf klubu.

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

(Espreso/republika/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.