OVAKO JE IVANA ŽIGON POBEDILA RAK: Pre 27 godina saznala DIJAGNOZU zbog koje joj je ODSTRANJEN deo tela, a onda...
Ivana Žigon, Foto: © ATA Images

PAŽNJA

OVAKO JE IVANA ŽIGON POBEDILA RAK: Pre 27 godina saznala DIJAGNOZU zbog koje joj je ODSTRANJEN deo tela, a onda...

Paralelno sa građenjem uspeha, ona je vodila bitku za život nakon opake dijagnoze.

Objavljeno:

Ivana Žigon (56) je srpska glumica potekla od veoma poznatih roditelja, Steva i Jelene Žigon koji su ostavili velikog traga u svetu glume.

Bez obzira na poznate roditelje, ona je sama vodila svoje bitke i borila se za svoje mesto na umetničkoj sceni. U tome je i uspela. Paralelno sa građenjem uspeha, ona je vodila bitku za život nakon opake dijagnoze. Njoj je pre 27 godine dijagnostikovan rak dojke, kada joj je ista odstranjena. Nakon uspešne borbe, ponovo se prisetila teških dana.

- Nakon lečenja, danas sam apsolutno druga Ivana. Idem životom koji je trenutan i naučile su me teške okolnosti da ne zavisi sve od nas i da nismo toliko bitni. Za mene je taj put imao trajne vrednosti – rekla je Ivana, a onda otkrila kako je odlučila nakon bolesti da ipak zatrudni.

Nakon iscrpljujućeg lečenja, glumica je želela da se ostvari u ulozi majke. Ova želja joj se ostvarila.

1 / 4 Foto: Milos Tesic/ATAImages

-Tada sam imala 38 godina i prošao je dug period od terapije, a lekari nisu mislili da je to moguće posle tolikih terapija. Bio je veliki rizik i to se dogodilo pre 18 godina, nisam tada imala nikakvu dilemu. Sada imam i četiri unuke. Mi smo porodica. Nisu mene roditelji stigli da maze, jedna škola, muzička škola, druga škola. Nisu me roditelji previše mazili, jer sam od malena imala previše obaveza", rekla je Ivana u emisiji "Balkanskom ulicom."

Ivana je bila udata za 11 godina mlađeg muškarca, koji je svoj život zavetovao bogu. Ipak, nakon što je upoznao nju, Grigorij Brković je odlučio da se vrati svetovnom životu. Na Vidovdan, 2006. godine uplovili su u brak iz kojeg su nakon toga dobili sina Stevu. Ipak, nakon pet godina ovaj par je ipak odlučio da je najbolje da svako krene svojim putem.

02:56

POBEDILA RAK, RODILA DETE DOK JE BILA U KOMI, A ONDA USLEDILA ČAROLIJA! Potresna priča hrabre Milice Petrović: Jedva sam izdržala

(Espreso/Srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.