ANĐELI ŠALJU POMOĆ, SPREMITE SE NA VELIKE PROMENE: Beli mesec ulazi u Blizance, evo koga će NAJVIŠE POGODITI
Anđeo ilustracija, Foto: Profimedia

pažnja

ANĐELI ŠALJU POMOĆ, SPREMITE SE NA VELIKE PROMENE: Beli mesec ulazi u Blizance, evo koga će NAJVIŠE POGODITI

U ovom periodu nije svejedno koga upoznajete

Objavljeno: 14:15h

Sve na svetu ima svoju suprotnost, pa čak i pored teškog tranzita crnog meseca kroz znak Vage, očekuje nas divan poklon iz svemira u vidu prelaska belog meseca u Blizance.

A šta ovo znači za nas? Poenta je da nas više sile neće ostaviti bez podrške, a problemi u vezama koje donosi Lilit biće tu da nas podstaknu na lični rast i razvoj.

Beli mesec u Blizancima – magija u putovanjima i učenju

Beli mesec u Blizancima tradicionalno utiče na najbliži krug ljudi. Dok će crni mesec izazivati odnose, Selena će nas podržavati i donositi darove. Na primer, možete iznenada steći prijatelja ili početi razvijati veštinu koja će vam na kraju pomoći da unapredite finansijsku situaciju.

Beli mesec
foto: Fernando Astasio / Alamy / Alamy / Profimedia

Jupiter će biti u Blizancima sa Selenom, planetom koja klasično pruža olakšanje i značajnu pomoć. Od 14. juna, u vaš život može ući osoba koju vam šalju anđeli, a njena pomoć biće gotovo čudesna.

Moguće je da ćete novu osobu upoznati putem interneta ili na putovanju, što može rezultirati novim poslom u roku od godinu dana. Ili, zahvaljujući neplaniranom kursu, možete steći dodatne prihode, nove prijatelje ili čak preispitati karijeru.

Anđeli će vam poslati nešto što će vam pomoći da prebrodite ovaj težak drugi deo 2024. godine!

Imajte na umu da nam se anđeli obraćaju kroz snove, znakove ili iznenadne potrebe koje je teško logički objasniti. Stoga, ako od 14. juna 2024. do 11. januara 2025. iznenada poželite da naučite francuski, počnete da vozite ili krenete na put – vaši nevidljivi pomoćnici pokušavaju da vam pošalju pomoć i nove veštine za razvoj.

Blizanci su u astrologiji zaduženi za rodbinu, kratka putovanja i obrazovanje kroz kurseve, majstorske časove ili treninge. Beli mesec će doneti jedinstvene događaje, posebno za one koji neće shvatati svoje nove želje previše ozbiljno.

Nemojte se čuditi, niti osuđivati zbog novih ideja koje vam dolaze – tako treba da bude. Zapamtite da Selena okreće svoj uticaj i da će pokušati da vam da nešto što će na kraju imati gotovo sudbonosnu ulogu u vašem životu.

Kada će uticaj belog meseca biti najjači?

Najveća pomoć od Selene očekuje se u decembru 2024. godine – na pun mesec u Blizancima 15. decembra, anđeli će biti posebno aktivni u pružanju pomoći. Mnogima će se ispuniti želja koja se pojavila u periodu od 6. do 14. juna, kada je bio mlad mesec u Blizancima.

Za Blizance, ovo je najvažniji događaj koji može doneti upoznavanje novog partnera, kupovinu stana, lečenje tela ili putovanje u inostranstvo.

Za ostale znakove, pun mesec 15. decembra može doneti važnu finansijsku odluku, kao i druženje sa ljudima koji mogu imati karmički uticaj na vas. Na primer, to može biti putovanje ili trening ili kraj teškog perioda u odnosima sa rodbinom.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.