AKO VAM POKOJNIK DOLAZI U SAN, ODMAH TREBA DA URADITE OVU STVAR: Važno da zapamtite, odjeknulo UPOZORENJE
Groblje, Foto: Nikola Anđić

PAŽNJA

AKO VAM POKOJNIK DOLAZI U SAN, ODMAH TREBA DA URADITE OVU STVAR: Važno da zapamtite, odjeknulo UPOZORENJE

Ukoliko vam pokojnik često dolazi u san, treba da zapalite svežu za njegovu dušu.

Objavljeno:

Sanjati mrtvake uopšte. Snovi o susretima sa mrtvacima uglavnom su posledica vaših svakodnevnih briga i sitnih problema, ili reakcija na neke beznačajne stvari.

Ukoliko vam pokojnik često dolazi u san, treba da zapalite svežu za njegovu dušu. Ovo posebno važi ukoliko sanjate pokojnika na neki praznik.

Sanjati mrtve rođake kako oživljavaju. Ako ste u snu videli mrtvog rođaka ili rođake koji pokušavaju da pričaju sa vama, san vas upozorava da pametno donosite odluke u vezi sa ostvarenjem svojih planova.

Sanjati mrtve pretke. Ovakav san ukazuje najverovatnije, da sledi period sreće i lepih promena u svakodnevnom životu.

Sanjati da vas je posetio pokojnik ili grupa pokojnika. Ovakav san verovatno označava da ste i dalje okupirani nekim događajima iz prošlosti, vezanih za tu osobu ili osobe. San bi mogao da predstavlja i vaše žaljenje zbog toga što ta osoba ili osobe nisu više među živima.

Sanjati mrtve prijatelje ili poznanike. Ovakav san verovatno je posledica neke situacije u kojoj vas je okolina ismejala i ukazala vam nepoštovanje, što je vrlo uticalo na vas i vaše samopoštovanje i mišljenje o sebi.

Sanjati pokojnika koji vas zove da ga pratite. Ako vas je pokojnik u snu zvao da ga pratite i vi ste krenuli za njih, san možda najavljuje neku opasnost koja vam preti, možda neka bolest, a možda je i znak da vam je život ugrožen.

Sanjati da ste odbili poziv pokojnika da ga pratite. Ako ste u snu odbili poziv pokojnika da ga pratite, san možda najavljuje da ćete se naći u nekim vrlo opasnim okolnostima, ali ćete se uz svoje pametne odluke izvući iz nje.

Sanjati mrtvake kako vaskrsavaju. Ovakav san najverovatnije najavljuje neke neverovatne i neočekivane događaje koji dolaze u vaš život.

Groblje, Groblja, Spomenik
foto: Nebojša Mandić

Sanjati da delite hranu sa mrtvacem. Ako ste sanjali da ste za istim stolom sa mrtvacem i zajedno jedete, možda vam san poručuje da se pozabavite svojim zdravljem, jer možda imate neke zdravstvene probleme kojih niste svesni.

Sanjati da pričate sa mrtvacem. Ovakav san možda najavljuje da će vas kontaktirati neki prijatelj ili rođak da bi pričao sa vama o nekom svom problemu i pitao vas za savet.

Sanjati da oživljavate mrtvaca. Ako ste sanjali san u kome pričate sa mrvacem, možda san najavljuje ponovo pojavljivanje neke situacije iz prošlosti, koju ćete konačno morati da rešite.

Sanjati mrtvaka koji se podiže iz kovčega. Ovakav san verovatno najavljuje da će vas uskoro posetiti neki poznanik, što će zahtevati puno vašeg rada da bi ga dostojno ugostili.

Sanjati mrtvaka u kovčegu. Ovakav san verovatno ukazuje da imate neke probleme u životu, koji vas već duže vreme okupiraju.

Sanjati da ste dotakli mrtvaca. Ovakav san možda ukazuje da ćete doživeti neke neprijatnosti, zbog postupaka ljudi koji vas ne vole.

Sanjati da žalite za pokojnikom. Ako ste u snu oplakivali pokojnika i žalili što je preminuo, možda je san posledica podsećanja na neki bitni događaj koji vam se desio.

Sanjati da sa nekim pričate o nekom pokojniku. Ako ste u snu pričali sa ljudima o nekom preminulom, možda san najavljuje neke probleme, sukobe ili neslaganja sa pretpostavljenima na poslu.

Sanjati pokojnika koji stoji ispred vas. Ovaj san možda ukazuje da ćete duže vreme morati da trpite neku situaciju, jer je potrebno neko vreme da se stvore preduslovi za njeno rešavanje.

Sanjati pokojnika koji plače. San je možda naznaka sukoba sa ljudima iz vašeg bližeg okruženja.

Sanjati mrtvaka koji se raspada. Ako ste u snu videli mrtvaka, koji je počeo da se raspada pred vama, san je dobar znak, i najčešće najavljuje prosperitet. San može označavati poboljšanje finansijske situacije u bližoj budućnosti.

Sanjati nekog koga poznajete da je mrtav. Ovaj san je dobar znak i najavljuje neka prijatna događanja, a to može biti i prinova u porodici.

Sanjati da se grlite sa mrtvacem. Ovaj san nije dobar znak i može biti najava bolesti ili pogoršanja zdravstvenog stanja, pa će vam trebati puno vremena da se situacija stabilizuje.

Sanjati da se ljubite sa mrtvacem. Ovaj san je predznak dugovečnosti.

Sanjati da uzimate nešto što vam nudi pokojnik. Ako ste u snu uzeli nešto od pokojnika, san nije dobar znak. Verovatno najavljuje teškoće, probleme sa zdravljem, bolesti ili smrtni slučaj u bližoj familiji.

Sanjati da se nalazite sa pokojnikom. Ako ste u snu bili na sastanku sa pokojnikom, san je verovatno znak pažnje i saosećanja koje vam vaša okolina poklanja. San znači i dobru sreću i uspeh u svemu što pokušate.

Sanjati da ste okruženi mrtvacima. Ovaj san možda znači da ćete steći neke neprijatelje ili poznanike, koji će pokušati da vam zagorčaju život i izazovu sukobe.

Sanjati da dajete poklon mrtvacu. San je verovatno naznaka finansijskog gubitka i to, gubitka novca ili neke druge imovine.

Sanjati da primate saučešće. Ako ste sanjali da primate saučešće zbog smrti svog rođaka, san možda najavljuje prinovu u porodici, možda kroz novo rođenje ili usvajanje deteta.

Sanjati da nosite ili prevozite pokojnika. Ovaj san može označavati vaše nezadovoljstvo i tugu zbog teškoća i problema, kroz koje prolazite već duže vreme.

01:46

DOKTOR MASERATI OPET ŠOKIRAO: Kovid je OTELOTVORENJE ĐAVOLA, samo ovako se sahranjuju UMRLI od korone! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/lepote Srbije/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.