SRBIN ISTETOVIRAO STIH RIBLJE ČORBE, PA NAPRAVIO GREŠKU ZBOG KOJE MU VRIŠTE OD SMEHA: Ovoliki NIVO BLAMA ne pamte
tetovaža, Foto: Printscreen/tviter

pažnja

SRBIN ISTETOVIRAO STIH RIBLJE ČORBE, PA NAPRAVIO GREŠKU ZBOG KOJE MU VRIŠTE OD SMEHA: Ovoliki NIVO BLAMA ne pamte

Tetovaža je, zapravo, citat iz pesme Riblje Čorbe "Pogledaj dom svoj, anđele", ali - nedovršen, pa samim tim i bez poptunog smisla.

Objavljeno: 07:52h

U eri društvenih mreža, kada je sve javno i kada mnoge fotografije i video zapisi postanu viralni zbog neobičnog sadržaja, nije retko da vidimo šta sve to naši ljudi danas tetoviraju na svom telu. Trajni zapis na ruci jednog Srbina postao je veoma viralan - što zbog stihova koje je ispisao na ruci, što zbog vrlo problematične pravopisne greške koja se tatoo majstoru i njegovoj mušteriji "potkrala" tokom 'izvođenja radova'.

Tetovaža je, zapravo, citat iz pesme Riblje Čorbe "Pogledaj dom svoj, anđele", ali - nedovršen, pa samim tim i bez poptunog smisla. Ono što je svima u sekundi zapalo za oko jeste i momenat sonanta "J" pored slova "Đ" u reči "anđele", pa u izvedbi osobe koja tetovira i Srbina koji se tetovirao glasi "anđJele".

No, da se vratimo na stihove koji su se našli na podlaktici ovog momka i koji su sada tema brojnih komentara na društvenoj mreži X, nekdašnjem Tviteru.

Oni kažu: "Budi anđeo osvete, neka na svojoj koži osete". I tu staje čitava priča. Ipak, u popularnoj pesmi sledi nastavak: "Šta znači beda, strah i bol", te strofa tada tek dobija smisao. Ali, na ruci to, očigledno, nije moglo da stane.

"Zamisli sebe obeležiš za ceo život sa niskobudžetnom tetovažom ove pesme... Ako ćeš već da se upropastiš - idi sa Bitlsima, Stonsima, Mejdenom", "Da razume išta, ne bi stavio na sebe Borine stihove", "Mene zanima kako mu nije bilo čudno dok je gledao anđjela", "Živo me interesuje kako izgleda osoba koja je stavila ovaj zločin na ruku", bili su samo neki od velikog broja komentara koji su usledili ispod tetovaže.

Ono što je interesantno je to da niko nije imao pozitivan komentar ili izrazio određene simpatije prema tetovaži.

05:05

Teodora Radojičić - Tetovaža na intimnom delu tela posvećena je muškarcu koji nije više u mom životu

(Espreso/blic žena/Viktor Veličković/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.