POTRESNA ISPOVEST MIRSADE IZ BOSNE: Udali je na silu sa 13 GODINA, ali to nije najgore, kad je rodila PRVO DETE...
Mirsada Osmanović iz Živinica, Foto: Printscreen/youtube.com/Tatabrada

VIDEO

POTRESNA ISPOVEST MIRSADE IZ BOSNE: Udali je na silu sa 13 GODINA, ali to nije najgore, kad je rodila PRVO DETE...

Mirsada Osmanović iz Živinica u Bosni ispričala je svoju neobičnu priču

Objavljeno:

Kada je imala 13 godina, bila je prisiljena da se uda. Sa samo 14 godina rodila je dete, a nije ni slutila da njen muž ima ljubavnicu pored nje.

Njih dvoje su se upoznali na neobičan način.

Muž je pre nje bio oženjen nekom Šokicom, ali kada je video Mirsadu, njen otac ga je terao da se oženi njom kako bi se oslobodio te druge žene.

Mirsada je bila dete i nije razumela šta znači biti udata.

Imala je običaj da odlazi kod tetke da joj pomaže oko kućnih poslova. Jednog dana, njen teča joj je rekao da je došao momak da je traži. Bila je veoma neprijatno zbog toga, jer je bila dete i stidela se kada joj neko pominje momka.

Uspevala je da izbegne tu situaciju, ali kada je došlo selo, momak je ponovo došao i rekao da je odlučio da je oženi. Mirsada se seća kako je rekla "da" kada ju je pitao da li želi da se uda za njega, ali kada je videla da njena majka plače, promenila je mišljenje. Bilo joj je žao majke.

,,Bio je lep i zgodan, sve su htele da se udaju za njega, a on je izabrao mene. I danas žalim što sam ikada pristala na taj brak.'' rekla je Mirsada.

Tokom trudnoće, primetila je da nešto kriju. Prvi znak je bio kada su pare počele da nestaju iz kuće, a muž je retko dolazio kući. Dever ju je vodio na preglede, dok muža nije bilo kod kuće.

Kada je došla u bolnicu da se porodi, dever i svekar su je vodili, a muž se samo smeškao. Mirsada se seća kako joj je bilo smešno što se ona plaši porođaja. Shvatila je da je muž nezreo i nije razumeo ozbiljnost situacije.

Sa samo 14 godina, Mirsada je rodila ćerku, a ostala je trudna sa 13. Tokom cele trudnoće, njen suprug je imao ljubavnicu, a ona nije ništa sumnjala.

Kada je saznala za ljubavnicu, jedva je preživela.

Kada je saznala za ljubavnicu, jedva je preživela.
Kada je saznala za ljubavnicu, jedva je preživela.foto: Printscreen/youtube.com/Tatabrada

Ljubavnica je bila gospođa, otmena, dok je Mirsada bila dete sa sela. Ljubavnica nije želela da rađa decu, već je želela samo da uživa i posveti se svom mužu. Mirsada je rađala decu, a on je voleo ljubavnicu. Sudbina joj je priredila takvu situaciju.

Kada je trebala da izađe iz bolnice, muž je kupio nove stvari, ali njihov odnos se nije popravio, već je postajao sve gori.

Želela je da ode jer muža nikada nije bilo kod kuće. Htela je da uzme dete i vrati se majci. Jednog dana, na pijaci ga je pronašla i zahtevala da je vrati majci. On ju je stavio u auto i odvezao kući. Tada nije znala da je ponovo trudna.

Vratila se majci i više nije mogla da podnese njegove laži. Kada se porodila, poslala mu je pismo.

Ja oca nisam imala, mi smo bili sirotinja. Bilo je naš šestoro dece. Majka se borila. Ja sam bila premlada kad sam rodila i drugo dete.

,,Odlučila sam da obe ćerke odvedem kod njega da ga čuva on i njegova ljubavnica.''

,,Kad je prošlo izvesno vreme, upoznala sam drugog muža.''

''Sa njim sam se sjajno slagala. Čak nisam išla da viđam decu da njemu ne bi smetalo. Danas sa ćerkama nemam idealan odnos. Ja to razumem jer sam ih ostavila kod bivšeg muža dok su bile baš male. Sad mi je teško zbog tako lošeg odnosa.'' zaključuje Mirsada.

BONUS VIDEO:

03:13

MNOGE ZEMLJE OSEĆAJU EKONOMSKI UDAR, A SRBIJA SE MENJA NA BOLJE ZAHVALJUJUĆI NJIMA Rabrenović: Čak 500.000 ljudi više radi danas

(Espreso / Alo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.