NAČININ NA KOJI DRŽITE NOVAC U NOVČANIKU OTKRIVA MNOGO O VAMA: Jedino tako možete sigurno pročitati svoju SUDBINU
Ilustracija, Foto: Gary Roebuck / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

NAČININ NA KOJI DRŽITE NOVAC U NOVČANIKU OTKRIVA MNOGO O VAMA: Jedino tako možete sigurno pročitati svoju SUDBINU

U današnjem svetu, gde se većina transakcija obavlja digitalno, važnost fizičkog novčanika se često zaboravlja. Novčanik ostaje simbol našeg odnosa prema novcu i naše finansijske situacije.

Objavljeno:

Način na koji ga održavamo i koje stvari čuvamo u njemu može uticati na tok finansijske energije u našim životima. Feng Shui uči da je uredan i lep novčanik ispunjen pozitivnom energijom i namerama ključ za finansijski uspeh i prosperitet.

Koristite uredan i lep novčanik

Prvi uslov feng šuija je da imate uredan i lep novčanik. Održavajte svoj novčanik čistim, bez nepotrebnog nereda kao što su stari računi ili nepotrebne kartice. Neuredan novčanik simbolizuje konfuziju i blokade u vašem finansijskom toku.

Pored toga, novčanik treba da bude dobrog kvaliteta i dobrog izgleda. Feng Shui preporučuje korišćenje novčanika u bojama koje simbolizuju bogatstvo, kao što su crvena, zelena, crna ili zlatna.

Novčanik
foto: News1/ Stefan Jokić

Kako držite novac u novčaniku?

Novac treba organizovati po vrednosti, sa većim novčanicama napred i manjim novčanicama pozadi. Novčanice treba da budu uredno poravnate i ne zgužvane. Prema Feng Shuiju, takva organizacija novca simbolizuje red i jasnoću u vašem finansijskom životu i privlači više bogatstva.

Nosite dovoljno novca

Feng Shui preporučuje da uvek nosite određenu količinu novca u novčaniku. Prazan prostor u novčaniku simbolizuje nedostatak i može privući finansijske probleme. Nosite barem nešto gotovine, čak i ako većinu svojih transakcija obavljate karticom. Ovo daje osećaj izobilja i bićete spremni za neočekivane troškove.

Simboli bogatstva u novčaniku

Dodajte simbole koji privlače bogatstvo u svoj novčanik. To mogu biti kineski novčići, mali kristali ili amajlije. Kineski novčići su posebno popularni u Feng Shuiju jer simbolizuju bogatstvo i prosperitet. Povežite novčiće crvenim koncem i stavite ih u novčanik. Kristali kao što su citrin ili pirit takođe privlače energiju bogatstva i izobilja.

Pozitivna energija i namera

Konačni Feng Shui uslov za više novca je vaša sopstvena energija i namera. Novčanik koji koristite treba da bude ispunjen pozitivnom energijom i namerama. Kada dobijete novac, budite zahvalni i izrazite zahvalnost za obilje koje dolazi u vaš život.

Negativna osećanja i misli o novcu mogu blokirati energiju obilja, pa je važno negovati pozitivan stav prema novcu.

Bonus video:

02:36

MOGU I PARE DA VAM OSTAVIM, ALI JA SAM DO KRAJ ŽIVOTA OVDE! Stručnjaci o jednom od ČESTIH razloga prodaje neuseljivih stanova

(Espreso/Krstarica/A.J./Esreso zabva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.