VEČERAS SE NA NEBU DEŠAVA POTPUNI SPEKTAKL: Astrolog upozorva na aspekt koji se NIJE DESIO poslednjih 12 GODINA
Ilustracija, Foto: Profimedia

Izuzetna promena

VEČERAS SE NA NEBU DEŠAVA POTPUNI SPEKTAKL: Astrolog upozorva na aspekt koji se NIJE DESIO poslednjih 12 GODINA

Od nedelje Jupiter ulazi u znak Blizanaca na godinu dana

Objavljeno:

Astrologija otkriva šta nam donosi Jupiter u Blizancima od 27. maja 2024. godine. Ove prilike nikako ne smete propustiti.

Jupiter, planeta sreće, prelazi u Blizance i to je najbolji poklon horoskopa, ističu astrolozi. Kao što znate, Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu, a u astrologiji igra jednu od najznačajnijih uloga koja određuje čovjekovu sreću. Svake godine ulazi u novi znak, dajući znacima horoskopa sreću, prosperitet i šansu da bukvalno polete.

Pitali smo astrološkinju Jasminu Mitrović kako da iskoristimo prilike koje nam donosi sutrašnji dan i ovaj redak astrološki aspekt.

Planeta, Jupiter
foto: Profimedia

-Od nedelje Jupiter ulazi u znak Blizanaca na godinu dana. Dvanaest godina nije bio u ovom znaku pa je to veoma izuzetna promena. U oblasti zakona, usavršavanja, velikih projekata i planova imaćete novine i mogućnost da nešto papirološki konačno završite ili svoje ideje stavite u pogon.

Ovog dana posebno očekuje nas mnoštvo informacija i vesti, razgovora i dogovora, ali je najbolje što manje pričati i raspravljati se. Najviše će se postići sa stabilnim i čvrstim zauzimanjem stavova samo na osnovu nekih definisanih pravila i stavova. Pametovanja i zvocanje neće uroditi plodom, pa možete upropastiti potencijalno dobre pregovore i donošenje odluka.

Dobićete značajne vesti ili pozive za putovanja i događaje ovog dana, posebno u večernjim časovima. Mesec u Jarcu daje vam ozbiljnost i fokusiranost na dugoročne projekte i zadatke - rekla je za portal astrološkinja Jasmina.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.