OVA ŽENA JE ODBILA VRELE SCENE SA DRAGANOM NIKOLIĆEM: Trebale da se odrade u JAVNOM TOALETU i KREVETU isplivalo sve
Dragan Nikolić, Foto: Dragan Kadić

pažnja

OVA ŽENA JE ODBILA VRELE SCENE SA DRAGANOM NIKOLIĆEM: Trebale da se odrade u JAVNOM TOALETU i KREVETU isplivalo sve

Suzana Mančić odbila je da igra devojku Branimira Mitrovića Flojda, a kako je objasnila razlog su bile dve "problematične scene".

Objavljeno:

Film "Nacionalna klasa" Gorana Markovića važi za jedno od kultnih ostvarenja, a veliku slavu doneo je Draganu Nikoliću, koji je tumačio naslovnog junaka - Flojda.

Radnja je dobro poznata svima. Mladić iz beogradskog predgrađa, Flojd, automobilski trkač u nacionalnoj klasi, u skladu sa svojom strašću, važi i kao veliki ljubavnik.

Ali nije u skladu sa njegovim ambicijama da i dalje vozi u nacionalnoj klasi. Da bi prešao u višu klasu, mora da pobedi na važnoj trci, a da bi u tome uspeo mora da odloži služenje vojnog roka

Suzana Mančić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo ostvarenje je okupilo fantastičnu glumačku ekipu koju su još činili i Gorica Popović, Bogdan Diklić, Voja Brajović, Bora Todorović...

Ipak, nisu svi bili oduševljenji da zaigraju u "Nacionalnoj klasi". Suzana Mančić odbila je da igra devojku Branimira Mitrovića Flojda, a kako je objasnila razlog su bile dve "problematične scene".

- Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: "E pa fino! LJudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu". To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u "Nacionalnoj klasi" - otkrila je ranije Suzana.

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso/ novosti magazin/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.