OVO JE 10 NAJLUĐIH MUŠKIH FANTAZIJA U SE*SU: Zanemećete koliko su MORBIDNE, od SADO MAZO do UBISTVA šefa
Seks, Foto: Profimedia

pažnja

OVO JE 10 NAJLUĐIH MUŠKIH FANTAZIJA U SE*SU: Zanemećete koliko su MORBIDNE, od SADO MAZO do UBISTVA šefa

Ove fantazije su samo deo muških misli i pokazuju kompleksnost ljudskog uma

Objavljeno:

Muškarci su oduvek bili predmet interesovanja, a dame posebno zanima kakve su njihove fantazije. Istraživanja su pokazala da muškarci često maštaju o vrlo neobičnim, ponekad čak i jezivim stvarima. Ove fantazije mogu biti se*sualne prirode, ali i potpuno van domena intimnosti. Naučnici su se pozabavili ovom temom kako bi razumeli šta se krije iza ovakvih misli i zašto su one prisutne u muškom umu.

Ove fantazije su samo deo muških misli i pokazuju kompleksnost ljudskog uma. Iako neke od njih mogu izazvati zgražavanje ili nevericu, važno je razumeti da su fantazije deo psihe i mašte, te da nužno ne odražavaju stvarne želje ili namere.

1. Sado-mazo

Jedna od najčešćih se*sualnih fantazija kod muškaraca je sado-mazo, gde se javlja privlačnost ka dominantnim, tzv. domino damama koje ih vezuju i izazivaju bol. Ova tema je intrigantna i često izaziva polemike.

2. Edipov kompleks

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Fantaziranje o majci kao ljubavnici zvuči bizarno, ali istraživanja su pokazala da muškarci imaju ova razmišljanja. Ovo je tema koja intrigira psihologe i postavlja pitanje o uticaju detinjstva na kasnije emotivne obrasce.

3. Krađa

Iako može zvučati neobično, muškarci ponekad maštaju o krađi kao načinu da unesu uzbuđenje u svoj dosadan svakodnevni život. Ova fantazija može biti posledica potrebe za avanturom i adrenalinom.

4. Susret sa bivšom

Često se javlja fantaziranje o susretu sa bivšom devojkom u trenucima kada muškarci izgledaju i osećaju se najbolje. Ova fantazija može biti pokušaj da se stvori slika o osveti ili zadovoljstvu kroz uspeh i prosperitet.

6. Ubistvo šefa

Fantaziranje o ubistvu šefa može biti način da se muškarci suoče sa stresom i tenzijom koju donosi radno okruženje. Ova tema je intrigantna iz ugla analize mehanizama suočavanja sa svakodnevnim pritiscima.

7. Preživljavanje zombi apokalipse

Interesovanje za zombi apokalipsu i razmišljanje o preživljavanju u takvoj situaciji otkriva fascinaciju muškaraca ekstremnim scenarijima i izazovima.

8. Supermoći

Maštanje o supermoćima i korišćenju istih za sticanje bogatstva otkriva želju za nadmoći i promenom životnih okolnosti.

9. Blamiranje neprijatelja

Fantaziranje o blamiranju osoba koje izazivaju nelagodu otkriva potrebu za zadovoljstvom kroz tuđe neuspehe.

10. Putovanje kroz vreme

Fantazija o putovanju kroz vreme otkriva želju za istraživanjem alternativnih stvarnosti i mogućnosti koje pruža vreme kao koncept.

04:15

KADA SRETNEM MERLINA ON TAČNO ZNA KAD KO ŠTA JEDE U SARAJEVU! Ado Gegaj: Estrada je bilo kultno mesto, emocija je bila FANTAZIJA

(Espreso/srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.