TEYA DORA OSTAJE POD REDNIM BROJEM 16: U numerologiji ovo ima MOĆNO ZNAČENJE - nećete verovati šta se krije...
Predstavnica Srbije na Evroviziji 2024., Foto: Antonio Ahel/ATAImages

auuu

TEYA DORA OSTAJE POD REDNIM BROJEM 16: U numerologiji ovo ima MOĆNO ZNAČENJE - nećete verovati šta se krije...

Nakon što je Holandija diskvalifikovana, redosled finalista ostaje isti, a u nastavku saznajte značenje broja 16, rednog broja pod kojim nastupa Teya Dora!

Objavljeno:

Nakon što su organizatori odlučili da diskvalifikuju predstavnika Holandije Josta Klajna, nije došlo do promena u redosledu nastupa na ovogodišnjoj Evroviziji. Teya Dora će nastupiti pod rednim brojem 16, kao što je i bilo planirano, a broj 5 će samo biti preskočen. Prema numerologiji, broj 16 je anđeoski broj koji ima posebno značenje.

Broj 16 se sastoji od energetske kombinacije brojeva 1 i 6. Broj 1 uključuje inspiraciju, dostignuća, vođstvo, upravljanje, napredak, razvoj, težnju ka cilju, novi početak i nezavisnost. Broj 6 se odnosi na dom, porodicu, odgovornost, nesebičnost, pouzdanost, vaspitanje, staranje o sebi i drugima.

Prema numerologiji, broj 16 bi Teya Doru trebalo da podseti da njene misli kreiraju stvarnost.
Prema numerologiji, broj 16 bi Teya Doru trebalo da podseti da njene misli kreiraju stvarnost.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dakle, brojevi 1 i 6, dominantni u svojim energijama, kombinuju se kako bi stvorili snažnu vibraciju broja 16, koja nosi energiju nezavisnosti, snage volje, inicijative, prevazilaženja prepreka i akcije. Prema numerologiji, broj 16 bi Teya Doru trebalo da podseti da njene misli kreiraju stvarnost. Ovaj broj može da bude znak u očekivanju pozitivnih rezultata događaja.

Numerologija brojem 16 želi da nas uveri da sve što treba da uradimo, jeste da zadržimo optimističan pristup i pozitivan pogled na svoj život. Na taj način će nas podržati. Broj 16 podseća da treba slušati svoju intuiciju i unutrašnju mudrost. Broj 16 je sastavljen od dve cifre sa veoma snažnom, muškom vibracijom. Zato se često javlja ljudima u kojima preovlađuje muški element - jang.

BONUS VIDEO:

13:23

OVAJ CVET U SRBIJI IMA NAJTUŽNIJU SIMBOLIKU Za neke je ljubičasta biljka simbol večne ljubavi, a za neke VEČNE TUGE (VIDEO)

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.