RECEPT
NAJBOLJA BRZA ČORBA OD BLITVE: Evo kako da iskoristite SEZONSKI ZELENIŠ - savršen ukus, koji cela PORODICA OBOŽAVA
Odlična da okrepi organizam, a jako brzo se pravi
Sastojci:
* 300 g krompira
* 300 g blitve
* 1 manja glavica crnog luka
* 2 čena belog luka 1 dl kisele pavlake
* 2 jajeta
* so, biber, biozačin
* maslinovo ulje
Priprema:
1. Crni i beli luk sitno narezati, propržiti na malo ulja, pa naliti litar vode. Kad proključa, dodati krompir isečen na kockice, blitvu i biozačin i kuvati na umerenoj temperaturi oko 25 minuta.
2. Štapnim mikserom ili u blenderu izmešati čorbu, posoliti i pobiberiti. Vratiti je na tihu vatru i u nju lagano sipati umućena jaja pomešana s kiselom pavlakom. Nakon toga je više ne treba kuvati.
BONUS VIDEO:
(Espreso / Stil / Prenela I.O.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!