SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA NEDELJNI HOROSKOP ZA POČETAK MAJA: Venera u ZNAKU BIKA ove nedelje DONOSI PREOKRETE
Srpski astrolog, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

astro

SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA NEDELJNI HOROSKOP ZA POČETAK MAJA: Venera u ZNAKU BIKA ove nedelje DONOSI PREOKRETE

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića od 30. aprila do 5. maja 2024. godine!

Objavljeno:

Horoskop od 29. aprila pa sve do 24. maja doneće Veneru u znaku Bika. Da li je ovo pravo vreme za ljubav, i šta nas očekuje ove, praznične nedelje? Ko će imati sreće na polju ljubavi i zdravlja otkriva za Prva TV astrolog Vladimir Vlajić.

OVAN

Ovnovi su malo nervozniji ove nedelje. Slobodni tokom vikenda imaće interesantno poznanstvo ili obnova starog kontakta. Zauzeti planiraju selidbu. Odličan je period za upravljanje drugim ljudima. Mogući su i planovi vezani za promenu posla.

BIK

Bikovi će poželeti da budu razmaženi u narednom periodu, sledi im interesantan period. Slobodni Bikovi tokom vikenda imaju zanimljivu komunikaciju koja može da se produbi. Zauzeti planiraju proširenje porodice ili preuređenje doma. U poslu planiraju nešto vezano za inostranstvo. Trebalo bi da povedu računa o tajnim neprijateljima i stvarima koji im se dešavaju iza leđa.

BLIZANCI

Na poslu sve bolje uz pomoć prijatelja i istomišljenika.
Na poslu sve bolje uz pomoć prijatelja i istomišljenika.foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Blizanci bi trebalo da povedu računa o ishrani i krvnom pritisku. U ljubavi su raspoloženi sa flertovanje, postoji mogućnost u ulazak u tajnu vezu. Zauzeti imaju podršku partnera. U prethodnom periodu su bili rasejani, a sada se vraćaju u normalu. Imaće dosta sreće u stvarima koje budu pokretali u narednom periodu. Na poslu sve bolje uz pomoć prijatelja i istomišljenika.

RAK

Respiratorni organi su na udaru. Slobodne Rakove očekuje odlična nedelja za zaljubljivanje. To može da bude neko praktičan. Zauzeti su malo nervozniji, raspoloženje im se menja iz dana u dan. Imaju pomoć prijatelja, dok će im šefovi biti subjektivni, te će morati daih odobrovolje.

LAV

Vratni deo kičme je problematičan, trebalo bi da se paze istegnuća ili povrede ligameta. Slobodni Lavovi skupljaju društvo, na nekoj proslavi upoznaju nekog interesantnog. Zauzeti ulaze u mirniju fazu. Mogući je odlazak na put. Malo više nervoze onima koji se bave privatnim poslom.

DEVICA

Device su nervoznije u ovoj nedelji. Slobodne u vezi maštaju i imaju mogućnost da upoznaju nekog iz drugog mesta ili preko Interneta. Poželeće da se provode i izlaze. Zauzete Device su nervoznije zbog prošlih dešavanja. Trebalo bi da popričaju sa partnerom. Krajem nedelje dolaze novčana rasterećenja.

Ove nedelje Vage očekuju problemi vezani za hormone, te bi bilo dobro da provere.
Ove nedelje Vage očekuju problemi vezani za hormone, te bi bilo dobro da provere. foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

VAGA

Ove nedelje Vage očekuju problemi vezani za hormone, te bi bilo dobro da provere. Slobodne imaju mogućnost da u izlasku upoznaju nekog interesatnog. Kod zauzetih partner je nešto dominantniji. Odlična je nedelja za investiranje i kada su u pitanju drževne institucije i organizacije.

ŠKORPIJA

Škorpije će tokom ove nedelje imati probleme sa glavoboljama. Slobodne će više biti vezane za posao, kod zauzetih partner traži pažnju. Postoji mogućnost da profitiraju kroz vezu ili brak. Na poslovnom polju stiže razrešavanje stvari koje su ih mučile u prethodnom periodu.

STRELAC

Zdravlje dobro, dok emocije kod slobodnih idu na bolje. Očekuje ih zaljubljivanje, zauzeti se bave decom ili više druže sa prijateljima. Na poslu sve stižu, bez obzira na brojne obaveze. Bolja komunikacija sa saradnicama nego u prethodnom periodu.

JARAC

Predstoje im bitni poslovni kontakti.
Predstoje im bitni poslovni kontakti.foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarčevi ove nedelje rešavaju bitne obaveze vezane za papirologiju. Zauzeti Jarčevi imaju jak oticaj partnera koji će da vodi glavnu reč. Predstoje im bitni poslovni kontakti.

VODOLIJA

Slobodne Vodolije mogu da obnove neki kontakt iz prošlosti i da se to pretvori u dublji odnos. Zauzete žele stabilnost i idu ka tome. Na poslu ih očekuju poslovni put ili kontakti sa strancima.

RIBE

Ribe bi trebalo da vode računa o grlu. Zauzete Ribe imaju bolju komunikaciju sa partnerom, a slobodne imaju mogućnost da upoznaju nekog preko prijatelja ili Interneta. Moguća je briga oko novca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.