MIS JUGE SE UDALA ZA BOGATOG TURČINA PA GA OSTAVILA: Sada živi u LUKSUZU OD ALIMENTACIJE, pa našla još BOGATIJEG
Ivana Sert, Foto: Printscreen / Instagram / ivanasert

video

MIS JUGE SE UDALA ZA BOGATOG TURČINA PA GA OSTAVILA: Sada živi u LUKSUZU OD ALIMENTACIJE, pa našla još BOGATIJEG

Sve je počelo 2002. godine kada se preselila i započela novi život.

Objavljeno:

Lepotica iz Zaječara Ivana Sert (45) davne 1999. godine otvorila je vrata ka internacionalnom uspehu kada se okitila titulom misice Beograda. Takmičila se i na izboru za Mis Jugoslavije Mis internacionaln Globus. Nakon ovih takmičenja odlučila je da okuša sreću u Turskoj gde se preselila 2002. godine. Ova odluka je za nju očigledno bila sudbonosna.

Ivana Sert uživa u raskošnom životu

Naime, Ivana je u Istanbulu upoznala supruga Jurdala Serta, sina istaknutog investitora Mehmeta Serta. Srpkinja i bogati Turčin venčali su se 2004. godine. Iako je sve u početku delovalo idilično, nakon devet godina došlo je do kraha braka. O ovom razvodu pisali su svi turski mediji. Centralna tema bili su starateljstvo i novac.

Srpska manekenka se obratila sudu tražeći povećanje alimentacije od 5.000 turskih lira, što je bilo povećanje od oko 300 odsto, jer novac koji je dobijala nije pokrio troškove školovanja njihovog sina Ateša. Sert se protivio ovoj odluci, međutim, Ivana je tvrdila da on novac ne daje njoj za njene troškove već za izdržavanje njihovog zajedničkog deteta.

Zahtevala je alimentaciju od 15.000 turskih lira. Međutim, sud je doneo odluku da od bivšeg muža, a na ime alimentacije, dobija 9.000 turskih lira. Odluka Apelacionog suda je ukinuta i predmet je ponovo vraćen Prvom sudu. Nakon celokupne sage koja je trajala, Jurdalu je naloženo da Ivani kao participaciju za alimentaciju isplati četiri miliona i 500.000 turskih lira.

Ivana je nakon razvoda zadržala prezime koje i danas nosi. Međutim, tokom godina imala je više sreće u ljubavnom životu. Njeno srce ponovo je osvojeno. Ovog puta, to je bio šarmantni biznismen Sezer Demenci koji poseduje lanac restorana i potiče iz bogate porodice.

Nakon dugogodišnje veze, venčali su se 2021. godine na Maldivima. Sezer je prihvatio Ivaninog sina iz prvog braka i brine se o njemu te zajedno uživaju u brojnim putovanjima i drugim porodičnim trenucima.

Čime se Ivana bavi u Turskoj?

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a i dalje se aktivno bavi imodnim dizajnom. Na sve to, 2012. godine napisala je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti. Međutim to nije sve. Lepa Srpkinja bila je deo i čuvene serije "Seks i grad" i to zahvaljujući svojim kreacijama.

BONUS VIDEO:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.