ZA OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA JE DOŠLO VREME NAPLATE: Njihovi problemi povezani su sa KRAMIČKIM DUGOM
Horoskop, Foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

astro

ZA OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA JE DOŠLO VREME NAPLATE: Njihovi problemi povezani su sa KRAMIČKIM DUGOM

Pred ova dva horoskopska znaka su trenuci katarze i pročišćenja

Objavljeno:

U toku sudbine, gde je svaki korak zasenjen odjekom prošlih postupaka, određeni horoskopski znakovi nalaze se duboko isprepleteni nitima karmičkog duga. Ovog proleća, dva znaka se posebno suočavaju s oštrim obračunom sa svojim prošlim ponašanjem i odlukama, koje se manifestuju kao trenutne borbe koje izgledaju i nemilosrdne i ciklične. Ove borbe nisu puke slučajnosti, već odraz duboko ukorijenjenih obrazaca s kojima se mora suočiti i riešiti. Zaronimo u surovu stvarnost s kojom se suočavaju ovi znaci, čije trenutne nevolje zahtevaju dubok trenutak introspekcije i radikalne transformacije.

Škorpija: Vaša borba je i vaš spas

Vaša trenutna previranja nisu slučajna - to je univerzum koji priziva svoje dugove sa visokim kamatama. Poznate po dubini i intenzitetu, ove osobine sada postaju sam izvor vašeg uništenja. Dok navigirate kroz svoje najmračnije vode dosad, zapamtite, ovo nisu samo nasumični talasi, već cunamiji prošlih dela koji dolaze na obalu. Emocionalna i psihološka turbulencija koju doživljavate nije samo situaciona, već i duboko čišćenje mračnih ranijih životnih nedela vaše duše.

Veze koje se raspadaju oko vas, Škorpije nisu samo nesrećne slučajnosti. Oni su reflektujuća ogledala, razbijena čistom silom nerazrešenih energija koje ste preneli u ovaj život. Svaki sukob, svaki slom srca deo je vaše istorijske slagalice koja dolazi na svoje mesto, podstičući vas da se suočite ne samo sa onim što ste uradili, već i sa onim ko ste bili.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Zaista, transformacija je kredo vašeg znaka, ali ova faza vašeg života zahteva više od uobičajene metamorfoze. Zahteva ponovno rođenje kroz vatru, gde morate dozvoliti da plamen vaših prošlih akcija proždire ono što mora biti uništeno. Samo kroz priznavanje i oslobađanje ovih karmičkih veza možete se nadati da ćete izgraditi budućnost koja nije ukaljana senkama prošlosti. Ne radi se samo o promeni, već o preživljavanju.

Put napred je kroz pepeo vaših bivših ja. Dok izlazite, izubijani, ali neslomljeni, morate nositi mudrost ovih surovih lekcija poput oklopa. Vaša borba, iako duboko lična i bolno bolna, takođe je vaš spas. Prihvatite svoj karmički dug i kao izazov i kao priliku da uzdignete svoju dušu izvan svakodnevnih ciklusa bola i odmazde.

Ribe: Posle bure, ide razvedravanje

Vaša nežna, empatična priroda je vaš najveći dar i vaš najteži teret. Emocionalni vrtlog u kojem se nalazite nije samo čarolija loše sreće, već poplava starih dugova koji hrle da vas izleče. Ogromne emocije koje osećate, očaj koji vas često obuzima, odjeci su prošlih života u kojima su emocionalni dugovi nagomilani i ostali neplaćeni.

Vaša trenutna previranja u odnosima su karmičke prirode. Veze za koje se čini da su predodređene da propadnu zaista su sudbinske, ali ne za uspeh, već za rešavanje. Svaki završetak, koliko god da je bolan, služi za razvezivanje čvora u zamršenoj mreži vaših prethodnih postojanja. Ovo nisu kazne, već dirljivi podsetnici na ono što morate da rešite i oslobodite ako želite da idete lakše i slobodnije.

U ovoj ključnoj fazi vašeg putovanja, izbor između potonuća ili plivanja postaje neophodan. Možete se ili udaviti pod teretom nerazjašnjenih emocija iz bezbroj prošlih života ili odlučiti da žestoko plivate ka izlečenju. Ovo je vaš trenutak da iskoristite svoje intuitivne snage, da zaronite u duhovne dubine gde možete pronaći bisere mudrosti potrebne za izmirenje dugova.

Zora uvek prati najmračniju fazu noći. Vaš kapacitet za obnovu je ogroman, a duhovna jasnoća koja vas čeka nakon ovog burnog ciklusa je transformativna. Prihvatite svoje borbe ne samo kao iskušenja, već i kao odskočne daske ka novom, prosvetljenom postojanju, gde lanci starih karmičkih dugova više ne utiču na vašu sudbinu.

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.