PROFESIONALA LJUBAVNICA OTKRIVA KAKO DA ZADRŽITE PARTNERA VERNIM: Tajna se krije u 1 stvari, ŽENE URADITE OVAKO
Tajna je u jednoj stvari, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

AUUUU

PROFESIONALA LJUBAVNICA OTKRIVA KAKO DA ZADRŽITE PARTNERA VERNIM: Tajna se krije u 1 stvari, ŽENE URADITE OVAKO

"Profesionalna" ljubavnica Amy Kupps (33) iz Severne Karoline, koja izlazi isključivo s oženjenim muškarcima, deli savete o tome kako sprečiti partnera da vara

Objavljeno:

Prema njoj, ključno je ispuniti se*sualne fantazije partnera i održavati uzbuđenje u vezi. Amy ističe važnost otvorene komunikacije, eksperimentisanja u spavaćoj sobi i povremeno izlaska iz zone udobnosti.

Ona preporučuje zajedničko gledanje pornografskih sadržaja, igru uloga i otvorenost za promene, uključujući i estetsku hirurgiju. Takođe, naglašava važnost samopouzdanja i se*sualne privlačnosti u javnosti. Ističe da je ključno razumeti i ispuniti partnerove fantazije kako bi se održala veza zdravom i srećnom.

Tajna je u jednoj stvari
Tajna je u jednoj stvarifoto: Axel Bückert / Panthermedia / Profimedia

Unatoč svom poslu, Amy priznaje da je u prošlosti bila prevarena. Međutim, naglašava da je nakon toga postala samouverena i spremna na avanture. Smatra da je ključ srećnog braka kombinacija samopouzdanja, komunikacije i malo začinjenosti u spavaćoj sobi.

Prema Amy, jedan od glavnih razloga za mušku neveru je nedostatak se*sualnog zadovoljstva u vezi. Naglašava da je važno partneru pružiti i održati zadovoljstvo u spavaćoj sobi kako bi se održala vernost u vezi.

BONUS VIDEO:

00:46

Poznati Bogradski ginekolog krenuo mercedesom na policajca

(Espreso / 24 sedam / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.