PARE I SREĆA DOLAZE U DRUGOJ POLOVINI 2024. ZA OVE ZNAKOVE: Spremite se da se OBOGATITE
Ilustracija, Foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

horoskop

PARE I SREĆA DOLAZE U DRUGOJ POLOVINI 2024. ZA OVE ZNAKOVE: Spremite se da se OBOGATITE

Postoje razna astrološka predviđanja koja se bave tumačenjem godine u kojoj se nalazimo.

Objavljeno:

Motivi ovih predviđanja su uglavnom vezani za uspeh, sreću, ljubav i bogatstvo, a tiču se svakog horoskopskog znaka pojedinačno.

2024. godina je već odavno počela, a sada su se pojavila astrološka istraživanja koja otkrivaju koji će horoskopski znaci zaista uspeti do kraja godine.

Veruje se da će ova tri znaka zodijaka do kraja godine zaista uspeti da ostvare ljubavne ili finansijske planove, a čak je jasno da će im druga polovina ove godine biti uspešnija od njenog početka – evo dotičnih znakova.

Blizanci

Do kraja godine, Blizanci bi mogli da dožive uspeh kroz svoju sposobnost prilagođavanja i komunikacije. Kroz svoju fleksibilnost i otvorenost za nove ideje, mogu očekivati napredak u karijeri ili postizanje poslovnih ciljeva.

Važno je da ostanu fokusirani, ali i da iskoriste svoj dar za umrežavanje i izgradnju korisnih odnosa kako bi maksimalno iskoristili mogućnosti koje im se pružaju.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Lav

Lavovi će doživeti uspeh u ljubavnim i porodičnim odnosima. Njihova harizma i samopouzdanje mogu privući pozitivne promene u dugotrajnim romantičnim vezama ili doneti dublju vezu sa novim partnerom. Takođe, mogu da očekuju harmoniju i bliskost unutar porodice, podstičući snažne veze i podršku među najbližima. Ključ je otvorenost za komunikaciju i spremnost za zajedničko ulaganje u odnose.

Vaga

Zbog sposobnosti postizanja ravnoteže, harmonije i dubljeg razumevanja, Vaga će cvetati u bliskim odnosima, posebno ljubavnim. Njihova sposobnost prilagođavanja i empatije može im pomoći da stvore dublje i ispunjenije veze u ljubavi i prijateljstvu. Važno im je da izraze svoja osećanja i potrebe, ali i da saslušaju i cene potrebe druge bliske osobe. Komunikacijom i kompromisom Vage mogu da ostvare stabilne i srećne ljubavne veze koje će im doneti radost i zadovoljstvo.

Bonus video:

01:21

KURIR U KINI: Novinarka Jelena Spasić u bašti rudnika Ziđinšan

(Espreso/Krstarica/D.R./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.