7 GREHOVA KOJI RAZDIRU STRASTI U KREVETU: Ne radite ovo, ako ne želite da vas STIGNE KAZNA i uništi INTIMNI ODNOS
Evo šta ne treba da radite tokom intimnih odnosa, Foto: Profimedia

JEZIVO

7 GREHOVA KOJI RAZDIRU STRASTI U KREVETU: Ne radite ovo, ako ne želite da vas STIGNE KAZNA i uništi INTIMNI ODNOS

Uživajte u vođenju ljubavi u potpunosti.

Objavljeno:

Intimni odnos između partnera je složen i često može biti izvor stresa i nezadovoljstva. Onlajn platforma za se*sualno obrazovanje Beducated identifikovala je sedam se*sualnih „grehova“ koje ljudi često čine u spavaćoj sobi. Ovi gresi mogu biti uzrok nedostatka zadovoljstva u se*sualnom životu, a istraživanje Decoding Desire pokazalo je da 60 odsto muškaraca i žena nije zadovoljno svojim intimnim životom. Evo potencijalnih greški i kako ih izbeći.

Ne dozvite da vam neki od 7 "grehova" stane na put zadovoljtvu u krevetu

Greh ćutanja

Nedostatak komunikacije među partnerima je čest problem koji dovodi do nezadovoljstva u se*sualnom životu. Prema podacima istraživanja, čak 95 odsto ispitanika je iskazalo nedostatak komunikacije u pogledu izražavanja želja, potreba i granica. Otvorena komunikacija je ključna za usklađivanje želja i potreba vašeg partnera u spavaćoj sobi.

Greh želeti više

Greh rutine
Greh rutinefoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Često se čini da bi više se*sa moglo poboljšati vaš se*sualni život, međutim, istraživanja pokazuju da više se*sa ne znači uvek i srećniji se*sualni život. Fokusiranje na kvalitet nad kvantitetom može biti ključ za rešavanje problema u krevetu.

Greh rutine

Rutina može ubiti strast u spavaćoj sobi. Polovina učesnika istraživanja izrazila je želju da eksperimentiše i isproba nove tehnike kako bi stvari bile interesantnije. Otvorenost za eksperimentisanje može oživeti se*sualni život i ojačati intimnu vezu između partnera.

Greh jurnjave orgazma

Lažiranje orgazma može biti štetno za se*sualni odnos, a prema istraživanjima, dve od tri žene priznale su da su to učinile kako ne bi povredile ego svog partnera. Fokusiranje na zadovoljstvo umesto na postizanje orgazma može promeniti dinamiku se*sualnog odnosa i povećati zadovoljstvo.

Greh nebrige o sebi
Greh nebrige o sebifoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Greh nebrige o sebi

Stres može imati značajan uticaj na se*sualni život, a 61 odsto učesnika istraživanja je izjavilo da stres direktno utiče na njihov se*sualni život. Briga o svom mentalnom i fizičkom zdravlju može pomoći u povećanju se*sualnog zadovoljstva, želje i samopouzdanja.

Greh nejednakosti

Neravnoteža libida između partnera može biti izvor stresa u odnosu. Obraćanje pažnje na svakodnevne probleme vašeg partnera i pronalaženje vremena za zajedničko istraživanje intimnih trenutaka može pomoći u balansiranju neravnoteže.

Greh se*sualne neobrazovanosti

Se*sualno obrazovanje igra ključnu ulogu u se*sualnom životu. Podaci istraživanja pokazuju da su obrazovani studenti imali 67 odsto veće šanse da budu zadovoljni svojim se*sualnim životom. Stoga je važno tretirati se*sualno obrazovanje kao proces doživotnog učenja.

BONUS VIDEO:

02:45

ŽENE OVO MASOVNO RADE, A NISU NI SVESNE FATALNIH POSLEDICA! Ginekolog APELOVAO na sve žene da OVO PRESTANU da upotrebljavaju!

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.