“ĐUBRE” IZ SUDOPERE: Kako da se ne zapušava stalno i da ne smrdi čim počne lepo vreme!
Ilustracija, Foto: Promo

online prodaja

“ĐUBRE” IZ SUDOPERE: Kako da se ne zapušava stalno i da ne smrdi čim počne lepo vreme!

Jednostavna upotreba ovog sredstva za čišćenje odvoda olakšava vam proces održavanja higijene u kupatilu, kuhinji ili bilo kom drugom mestu gde se susrećete sa začepljenim odvodima.

Objavljeno:

Svakodnevno korišćenje sudopera, kade i tuš kabina može dovesti do nakupljanja masnoća, dlaka, ostataka hrane i drugih nečistoća u odvodnim cevima. Zagušeni odvodi ne samo da mogu izazvati neprijatne mirise, već mogu uzrokovati i ozbiljnije probleme poput curenja vode ili potencijalnih oštećenja cevovoda. Srećom, tu je rešenje – Terminator sredstvo za čišćenje odvoda u prahu (OVDE su detalji).

Jednostavna upotreba ovog sredstva za čišćenje odvoda olakšava vam proces održavanja higijene u kupatilu, kuhinji ili bilo kom drugom mestu gde se susrećete sa začepljenim odvodima. Samo sipajte odgovarajuću količinu praha direktno u odvod, dodajte malo vode i sačekajte da magija počne. Terminator sredstvo za čišćenje odvoda u prahu deluje brzo i efikasno, otapajući čak i najtvrdokornije naslage masnoće, dlake, i ostale nečistoće koje uzrokuju začepljenja. Nabavite svoje pakovanje danas i osetite razliku ODMAH – poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
foto: Promo

Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je njegova moćna formula koja ne samo da čisti, već i eliminiše neprijatne mirise. I ne samo da njime rešavate trenutni problem začepljenja, već i preventivno delujete protiv ponovnog nastanka problema.

Pored toga, Terminator sredstvo za čišćenje odvoda u prahu je BEZBEDNO za upotrebu u svim vrstama cevi, uključujući PVC, bakar, i gvozdeni materijal. Ne morate brinuti da će se cevi oštetiti – NEĆE, jer on je grub prema nečistoćama, ali ne i prema cevima.

Dakle, ovo sredstvo za čišćenje odvoda u prahu pruža vam sve što vam je potrebno - brzu akciju, efikasno čišćenje, eliminisanje neprijatnih mirisa, i sigurnu upotrebu. Nabavite svoje pakovanje danas i osetite razliku – poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.