savet
DA BI JUNEĆE MESO ISPALO MEKANO I SOČNO MORATE GA SPREMITI OVAKO: Umesto ULJA za prženje KORISTITE OVAJ SASTOJAK
Meso je uvek dobar izbor, a mi predlažemo da ga napravite po ovom receptu
U Srbiji nijedan ručak ne može da se zamisli bez mesa, a mi vam donosimo najbolji recept. Napravite meso za manje od pola sata, a možete da ga služite sa prilogom po želji. Pored mesa dodaje se još par sastojaka koje imate kod kuće, a sigurni smo da ćete uživati u svakom zalogaju.
Sastojci:
2 teleće ili juneće šnicle
1/2 kašičice belog luka u prahu
1/2 kašičice crnog luka u prahu
1/2 kašičice bibera
1/2 kašičice soli
50 g slanog putera
2 čena belog luka
svež ruzmarin
Brzinski recept za mekano meso:
Pripremite meso
Isecite meso na kockice, pa nauljite. Pospite crnim i belim lukom u prahu, pa posolite i pobiberite. Dobro utrljajte začine u meso.
Ispržite meso
U tiganj sipajte malo ulja, pa kada se zagreje dodajte meso i ispržite sa obe strane. Izvadite meso iz tiganja.
Istopite puter
U tiganju istopite puter, pa dodajte mleveni beli luk i grančice svežeg ruzmarina. Vratite meso i ostavite još par minuta da upije mirise.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!