SIPAJTE OVU TEČNOST U ČASU I OSTAVITE U DNEVNOJ SOBI 24 SATA: Mnogi VERUJU da se tako otkrivate NEGATIVNU ENERGIJU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/MOTIVATIONALDOC

morate znati

SIPAJTE OVU TEČNOST U ČASU I OSTAVITE U DNEVNOJ SOBI 24 SATA: Mnogi VERUJU da se tako otkrivate NEGATIVNU ENERGIJU

Sigurno ste nekada čuli za pojam negativne energije.

Objavljeno:

Zapravo, svako od nas poseduje sopstvenu energiju, a ona se zadržava na mestima na kojima boravimo, kao i u predmetima koje koristimo. Različite energije posebno se susreću u našim domovima, jer u njima boravimo, ali u njemu borave naši članovi porodice, ili gosti.

Energija kruži, a dom, ipak, složićete se, treba da predstavlja oazu mira i sreće. Kada god neko uše u naš dom, unese određenu količinu kao i vrstu energije. Neko unese pozitivnu, a neko negativnu energiju. Negativna, naravno, nije dobra i čest je uzrok stresa, loših osećanja, ali može da prouzrokuje i zdravstvene i finansijske probleme.

Brojne tehnike, prema verovanjima, pomažu da se utvrdi da li unutar zidova među kojima živimo postoji negativna energija. Ona za koju vam je potrebna čaša vode, jedna je od najjednostavnijih.

Šta je potrebno da uradite?

Uzmite providnu čašu i nju stavite morsku so u količini koja će zauzeti trećinu čaše. Nakon soli, naspite jednu trećinu hladne vode, a zatim i trećinu alkoholnog sirćeta. Zatim čašu stavite u sobu u kojoj mislite da postoji mogućnost da se sakupila negativna energija.

Nakon što čašu budete postavili neka je niko ne dira naredna 24 sata. Ukoliko je, nakon isteka ovog vremenskog perioda, tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je i ostavili, nemate razlog za brigu, jer u toj sobi negativna energija nije prisutna, piše 24sedam.

Sa druge strane, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili ukoliko tečnost postane neprozirna, jasno je da problem postoji.

Tu tečnost, koja je upila negativnu energiju, odmah bacite u WC šolju i pustite vodu. Ovaj postupak ponavljajte svakodnevno, sve dok tečnost u čaši ne ostane providna.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u WC šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Bonus video:

53:41

USIJANJE 16.04.2024

(Espreso/Krstarica/N.L./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.