9 PORODIČNIH TAJNI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Jeza će vam proći NIZ KIČMU, kad pomislite na ova SKRIVENA I MRAČNA dela
9 porodičnih priča, Foto: Profimedia

morate znati

9 PORODIČNIH TAJNI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Jeza će vam proći NIZ KIČMU, kad pomislite na ova SKRIVENA I MRAČNA dela

Ovo su neke od najuznemirujućih porodičnih tajni svih vremena

Objavljeno:

Svaka porodica je drugačija i priča za sebe, tradicije se mogu razlikovati, navike, kao i način komunikacije i organizacije. Međutim većina porodica ima jednu stvar zajedničku, a to su porodične tajne! Iako su većina porodičnih tajni samo sramotne ili pak smešne, ima i onih koje su toliko šokantne da bi mogle biti i opasne, a imaju i potencijal da rasture porodicu ako se otkriju.

1. Kada je moja žena nakon 25 godina braka preminula, bio sam užasnut sve dok nisam saznao ubrzo nakon njene smrti da je imala aferu sve vreme dok smo bili u braku. Očigledno, bio sam šokiran, međutim, kada je to splasnulo, moj šok se pretvorio u bes i frustraciju. Bio sam frustriran što nisam mogao ništa da uradim - bila je mrtva, na koga bih mogao da vičem?

'Preboleo sam njenu smrt u rekordnom roku'
"Preboleo sam njenu smrt u rekordnom roku"foto: Profimedia

Počeo sam da bacam sve njene stvari, njenu odeću, nakit, njene fotografije, sve osim njene urne za koju sam osećao da pripada njenim roditeljima. Nemojte me pogrešno shvatiti, iskreno sam osećao želju da samo izbacim njen pepeo u toalet, ali sam izdržao dovoljno dugo da ga predam njenoj porodici. Jedno što nakon svega mogu da kažem, proces tugovanja za mene je verovatno bio najkraći u istoriji, preboleo sam njenu smrt u rekordnom roku.

2. Trenutno imam petogodišnju ćerku koju bih mogla potencijalno da izgubim zauvek ako ikada otkrijem identitet njenog oca. Kada sam bila veoma mala smeštena sam u hraniteljsku porodicu, tako da nikada nisam imala priliku da zaista upoznam svoje roditelje ili svoju braću i sestre. U završnoj godini srednje škole zaljubila sam se u momka koji je bio nekoliko godina stariji od mene i koji je bio usvojen. Saznala sam da sam trudna u sedmom mesecu naše veze.

Jedne noći počeli smo da razgovaramo o našim biološkim roditeljima i brzo smo naišli na šokantnu sličnost u pričama. On i ja imamo istu majku što ga čini mojim polubratom! Naravno, ova informacija je našu vezu naglo prekinula. Iznela sam trudnoću do termina i sada imam prelepu, slatku, pametnu i voljenu ćerku. Iako je njen otac odlučio da ne bude u njenom životu, on i ja smo sklopili pakt da nikada nećemo otkriti njegov identitet.

3. Uvek sam bila veoma bliska sa svojom tazbinom, oni su zaista moja porodica. Nažalost, moj svekrva je bila smeštena u bolnicu zbog teške bolesti, pa smo se, kada smo primili poziv da umire, utrkivali da budemo uz nju i da pružimo podršku mom svekruu koji joj je bio muž 42 godine. Moj svekar je izgledao iscrpljeno i užasno zabrinuto, jer nije napustio njenu bolničku sobu danima.

Kada su sestre rekle da joj se stanje malo stabilizovao, moj svekar je rekao da mora da siđe dole na šoljicu kafe pa je moj muž odlučio da pođe sa njim. Uveravala sam ih da ću odmah pozvati ako dođe do neke promene. Pet minuta nakon što su otišli mojoj svekrvi disanje je ponovo postalo veoma otežano. Pozvala sam medicinsku sestru i dok je stigla ona je već preminula. Zamolila sam medicinsku sestru da sačeka da je proglasi mrtvom i pozvala svog muža i svekraa da im kažem da je vreme. Požurili su nazad i pošto su je na trenutak držali za ruku, medicinska sestra je proglasila vreme smrti. Do danas moj svekar veruje da ju je držao dok je napuštala ovaj svet.

' Zgrabio sam upaljač i malo papira i krenuo'
" Zgrabio sam upaljač i malo papira i krenuo"foto: Profimedia

4. Dozvolite mi da počnem tako što ću reći da je moj rođak užasna osoba. On je ostao da živi u svom porodičnom domu iz detinjstva i koristio je kuću za kuvanje i upotrebu meta. Pošto je naša porodica živela nekoliko kuća niže, počeo sam da nadgledam njegovu kuću i jedne noći, oko 3 sata ujutru, video sam ga kako odlazi. Zgrabio sam upaljač i malo papira i krenuo. Pokucao sam na vrata da se uverim da nema nikog unutra, a zatim otišao do otvorenog prozora.

Uvrnuo sam papir, zapalio ga i koristio ga kao baklju da zapalim zavese. Bacio sam parče papira unutra i povukao se nazad u svoju kuću da posmatram vatru iz moje kuhinje. Naravno, vatra se proširila i ubrzo je došlo do ogromne eksplozije (očigledno su laboratorije za metamfetamin vrlo zapaljive). Moji roditelji su otrčali dole i pozvali hitnu dok sam ja uzeo stolicu i gledao kako gori. Kada su vatrogasci pronašli spaljenu laboratoriju za met, moj rođak je uhapšen i poslat u zatvor. Nisam ponosan na svoje postupke, ali sam zadovoljan rezultatom.

5. Iskreno, naša porodica, posebno žene, uvek su bili pomalo rezervisani prema mojoj baki. Ona je jasno stavila do znanja da favorizuje dečake u porodici i da je prema nama ženama bila prosto neprijateljski raspoložena. Po njenom mišljenju, njeni sinovi i unuci nisu mogli da pogreše, dok su žene i unuke tretirane sa potpunim prezirom.

Tek kada je umrla pre nekoliko godina, ružna istina je izašla na videlo. Očigledno je želela da ostane nasamo sa muškarcima i dečacima kako bi mogla da ih seksualno zlostavlja. Izgleda da je i ona prenela takvo ponašanje pošto je jedan od mojih ujaka optužen da je neprimereno dirao oba njegova sina i svoju ćerku i zbog toga je poslat u zatvor. On je bio taj koji je ostao uz nju kada je umirala i bio je najviše izbezumljen nakon njene smrti. Bio joj je i miljenik. Tako uznemirujuće!

6. Zaista se ne sećam kako je ova porodična tajna otkrivena, ali je užasna. Moj otac je nekako otkrio da nije jedino dete, da ima starijeg brata nazvanog po njegovom ocu Ronu. Kada je njegov stariji brat bio tek mali, mom dedi i baki su rekli da je mentalno poremećen i da ga treba predati u državnu instituciju. Sa stigmom oko mentalnih invalida u to vreme, moji baka i deda su uradili kako im je predloženo.

Iako je to samo po sebi tragično, godinama kasnije su saznali da njihov najstariji koji je predat državi uopšte nije bio invalid, on je jednostavno imao ono što su oni nazivali slušnom disleksijom, sada poznatijom kao poremećaj slušne obrade. On je, u stvari, odrastao u potpuno funkcionalnu, inteligentnu odraslu osobu. Iako je moj otac pokušao da stupi u kontakt sa svojim bratom, Ron je odbio bilo kakav kontakt. Ko bi mogao da ga krivi?

7. Prava negovateljica u srcu, moja pra tetka je postala medicinska sestra sa namerom da brine o onima koji ne mogu da brinu o sebi. Na kraju se zaljubila do ušiju u jednog od svojih pacijenata kojeg je država zatvorila u instituciju.

Ubedio ju je da ne pripada tamo, pa mu je pomogla da pobegne kako bi mogli da započnu zajednički život. Iako zvuči kao neka sjajna romantična priča, u stvarnosti, ovaj pacijent je bio psihopatski ubica. Srećom, vlasti su ih sustigle, on je uhapšen, izručen i poslat u zatvor. Moja draga slatka tetka je očigledno bila malo naivna, ali je imala dobre namere, doživela je 99 godina.

Ponudila da joj plati abortus..
Ponudila da joj plati abortus..foto: Profimedia

8. Moj ujak je napravio kobnu grešku što je svojoj majci rekao da je njegova devojka iz srednje škole zatrudnela. Ona mu je otišla iza leđa, odvezla devojku na kliniku i ponudila da joj plati abortus ako se zakle da neće reći mom ujaku. Njih dve su se složile i devojka je bebu pobacila. Kada je moj ujak saznao bio je toliko ljut i tražio je nekoga na kome će da iskali svoj bes i natera ga da plati njegov gubitak. Otprilike u isto vreme, moj otac je napravio dete mojoj majci. Naravno, moja baka joj je iznela istu ponudu, ali je moja majka to ljutito odbila.

Pa, kada je moj ujak saznao da moja majka čeka bebu reagovao je užasno. Pratio je i kada ju je sustigao počeo je da je udara pesnicama u stomak, što je dovelo do pobačaja. Iako je moja majka bila užasnuta što je izgubila bebu, oprostila je mom ujaku i pokušala da ga natera na terapiju koju je on uporno odbijao. Bio sam prilično šokiran kada je sve ovo izašlo na videlo jer mi je ujak bio jedan od omiljenih ljudi.

9. Moja tajna me proganja poslednjih dvadeset godina. Kada sam bio klinac, šetao sam trotoarom u svom komšiluku kada sam čuo jak prasak koji me je potpuno zaprepastio. Iako je zvučalo slično petardi ili auspuhu od automobila, odmah sam znao da je to bio pucanj. U tom trenutku sam počeo mahnito da trčim i odjurio sam kući najbrže što sam mogao.

Otišao sam pravo u svoju sobu, tresući se uplašeno, uključio sam televizor da pokušam da nateram mozak da se koncentriše na nešto drugo. Kada sam konačno počeo da se smirujem, zazvonio je telefon i javila se moja majka. Ušla je u moju sobu plačući i rekla mi da je moj ujak pokušavao da zaustavi tuču u blizini i da je upucan. Iako je hitno prevezen u bolnicu, preminuo je. Na njegovoj sahrani mi je rečeno da bi preživeo da je hitna pomoć ranije bila pozvana. Zašto nisam rekao mami?

BONUS VIDEO:

06:00

MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA

(Espreso / Stil / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.