EVO KO IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA CELOM SVETU: Bićete iznenađeni kad vidite od čega zavisi VELIČINA ŽENSKE POZADINE
Ko ima najveću zadnjicu?, Foto: Profimedia

AUU

EVO KO IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA CELOM SVETU: Bićete iznenađeni kad vidite od čega zavisi VELIČINA ŽENSKE POZADINE

Napravljena je čak i rang lista po zemljama sveta

Objavljeno:

Poslednjih decenija obla i poveća ženska zadnjica postala je vrlo poželjna. U prilog tome govori i porast estetskih zahvata u kome se devojkama i ženama ugrađuju silikoni u pozadinu. Novo istraživanje je analiziralo je koje žene po imaju prirodno najveću, a koje najmanju zadnjicu.

Kako piše Njujork post, najraskošniju pozadinu imaju dame u Južnoj Africi koje su na čelu ove liste. Iza nje su bile Argentinke, pa Šveđanke, potom slede Grkinje, Nemice i Britanke.

- Saznali smo da veličina kukova, a srazmerno tome i veličina zadnjice, može da značajno da varira u zavisnosti od nekoliko faktora kao što su; starost, etnička pripadnost i geografska lokacija - napisali su istraživači u svojoj ne tako uobičajenoj analizi podataka iz različitih izvora.

Na zadnjem mestu ove liste našle su se Francuskinje
Na zadnjem mestu ove liste našle su se Francuskinje foto: Profimedia

Žene iz Australije su zauzele sedmo mesto sa obimom zadnjice oko 103 dok je Kanada zauzela deveto mesto sa nešto manje od nje sa 102 cm obima kukova i zadnjice.

Na zadnjem mestu ove liste našle su se Francuskinje kad je u pitanju ovaj deo sveta. Manje pozadine od njih imaju žene u azijskim zemljama, posebno u Južnoj Koreji, dok su Indijke nešto bolje i našle su se na 16 mestu sa 91cm obima kukova i zadnjice.

BONUS VIDEO:

00:08

NATAŠA BEKVALAC SE BACILA NA TRENINGE: Objavila video iz teretana, pokazala GO STOMAK! (VIDEO)

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.