OTARASITE SE LETEĆIH NAPASTI: Šta vam je potrebno da se odbranite od dosadnih komaraca?
Ilustracija, Foto: Raffaele biagiotti / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

OTARASITE SE LETEĆIH NAPASTI: Šta vam je potrebno da se odbranite od dosadnih komaraca?

Jedna od glavnih prednosti ovog aparata protiv insekata je to što ne koristi hemijske supstance niti emituje mirise

Objavljeno:

Sa lepim vremenom kreću i leteće napasti koje mogu da nam pokvare ugođaj. Bilo to uživanje kod kuće, napolju, na nekom putovanju ili izletu, priznajte da komarci baš mogu da unište prelepe trenutke. Na razne načine možete da ih se otarasite, a mi vam predlažemo da nabavite REKET PROTIV INSEKATA.

Reket protiv komaraca
foto: Promo

Aparat protiv insekata Esperanza EHQ004 je izuzetno efikasan uređaj namenjen za suzbijanje muva, moljaca, komaraca i drugih dosadnih insekata koji vam ometaju mir i udobnost u kući. Ovaj aparat je posebno praktičan jer radi na baterije, što ga čini pogodnim za korišćenje kako unutar kuće, tako i na otvorenom, poput vrta ili terase.

Jedna od glavnih prednosti ovog aparata protiv insekata je to što ne koristi hemijske supstance niti emituje mirise. Umesto toga, koristi električni sistem kako bi privukao i neutralisao insekte.

Izlazna snaga uređaja iznosi 3W, pružajući dovoljnu snagu za efikasno odbijanje insekata. Dizajniran u obliku reketa, ovaj aparat je praktičan za upotrebu. Sa dimenzijama od 22×55×2cm, lako ga je držati i manevrisati kako biste efikasno ciljali i udarali insekte. Uz unutrašnji napon mreže od 1200V, aparat protiv insekata je sposoban da efikasno neutrališe dosadne insekte koji vam smetaju.

Aparat OVDE možete poručiti ako želite da provodite mirne večeri, po ceni od 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.