OVO SU 3 NAJVEĆE LJUDSKE ZABLUDE PO NIKOLI TESLI: Predvideo ZASTRAŠUJUĆE stvari, o ovome svi BRUJE
Nikola Tesla, Foto: Profimedia

predvideo

OVO SU 3 NAJVEĆE LJUDSKE ZABLUDE PO NIKOLI TESLI: Predvideo ZASTRAŠUJUĆE stvari, o ovome svi BRUJE

Druga ljudska zabluda je o poreklu bolesti, a samim tim i automatsko neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti

Objavljeno:

U svojim predviđanjima, koja su se ukazala još pre nekoliko decenija, Nikola Tesla je istakao tri najveće ljudske zablude:

Prvo mesto

Na prvom mestu su ljudske zablude o univerzumu, koje, što je najčudnije, ne potiču iz antičkog ili srednjeg veka, već naprotiv iz modernog doba.

To su zablude o tome da je Zemlja jedina naseljena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je univerzum vakuum, lišen energije i materije u svom najvećem delu, osim planeta, zvezda i malog svemira čestice.

Oni su, kao i mnogi drugi, nastali upravo zbog nadolazećih naučnika koji su izvodili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli da opovrgnu, jer ni oni nisu imali činjenice i dokaze.

Drugo mesto

Druga ljudska zabluda je o poreklu bolesti, a samim tim i automatsko neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po ekspanziji, zbog nemerljivih grešaka nauke i medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer ih sprečava da se razvijaju.

Treće mesto

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje energije pružaju čoveku, jer je, ne poznavajući druge energije, čovek samo zagrebao mogućnosti korišćenja energija kroz električnu, toplotnu, sunčevu i energiju vetra, dok je ostalo ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

A što je najgore, o tome se i ne razmišlja, niti o korišćenju brojnih energija koje su u stanju da pomognu čoveku u skoro svim sferama ljudskih interesovanja, koje bi mogle da ožive Zemlju i čitavu ljudsku civilizaciju!

02:45

TESLA U IZGORELOJ LABORATORIJI NAPRAVIO NAJVAŽNIJE STVARI ZA ČOVEČANSTVO?! Naučni centar ima zanimljiv zaštitni znak

(Espreso/blic žena/atma.hr/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.