GLUMILA JE U FILMU EMIRA KUSTURICE, A SAD JE POZIRALA SKROZ GOLA, KAO OD MAJKE ROĐENA: Skupila ih RUKAMA i pokazala
Polina Poroškova, Foto: prinstcreen/instagram/paulinaporizkov

šok

GLUMILA JE U FILMU EMIRA KUSTURICE, A SAD JE POZIRALA SKROZ GOLA, KAO OD MAJKE ROĐENA: Skupila ih RUKAMA i pokazala

Čuvena češko-švedska glumica i foto-model Polina Poriškova već duže vreme promoviše prirodan izgled, prigrlila je sede i sve što godine donose.

Objavljeno:

Proslavila je devetog aprila 59. rođendan, što je na Instagramu obeležila fotografijom na kojoj nema ni trunke odeće. Polina Poriškova obratila se onima koji je prate i široj javnosti, presrećna što je na pragu sedme decenije.

Manekenka je pored slike napisala: "Poslednja godina mojih pedesetih.

Bila je to najgora, najteža decenij i takođe decenija mog života koja je donela prosvetljenje.

Ponosna sam što sam dosegla 59! I nastaviću da budem ponosna na svaki nivo koji dostignem u ovoj igri života.

Sa svojih 59 godina nikad se nisam bolje osećala u svojoj koži koja je doživela toliko toga.

(Svi vi koji ćete mi stalno držati lekcije o godinama i golotinji, budite sigurni - trebalo mi je 59 godina da se osećam ovako samouvereno i da se ne stidim a isto želim i vama).

"Mislim da sjajno izgledaš", "Prelepa, osnažena, jaka žena i sjajan primer svima nama", "Srećan rođendan, svet je bolje mesto zahvaljujući tebi", "Zašto uopšte objavljuješ ovakvu sliku?", komentari su pozitivni i negativni iako ovih prvih ima znatno više.

Čuvena češko-švedska glumica i foto-model Polina Poriškova već duže vreme promoviše prirodan izgled, prigrlila je sede i sve što godine donose.

Polina Poriškova čije je pravo ime Pavlina Poržiškova pirodnim izgledom napravila je malu revoluciju na polju ženske lepote koju podržavaju glumica Endi Makdauel, Šeron Stoun i mnoge druge.

Paulina Poreškova
foto: Printscreen Instagram/paulinaporizkov

Stvar je izbora, naravno, da li će neko isticati sedu kosu ili ne, ali u moru veštačke lepote i ogromnog pritiska da se što mlađe izgleda i to po principu što duže, to bolje, primeri poput Poline su neophodni. Da bi nas podsetili da je sasvim u redu prihvatiti sve ono što godine donose, ali i da bi preneli poruku da briga o sebi ne znači veštački zategnutu kožu odnosno veštački mladoliki izgled.

Polina Poriškova koja je nedavno promovisala svoju knjigu u čemu su je podržali i glumac Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit, rođena je u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Njeni roditelji izbegli su u Švedsku posle sovjetske invazije 1968. godine. Pridružila se roditeljima tek posle sedam godina, a dotle je živela sa bakom.

U svet manekenstva uvela ju je modna agencija Elit 1980. Polina je osamdesetih bila jedna od najpoznatijih manekenki koja je krasila naslovne strane najpoznatijih časopisa. Za samo jednu reklamu poznate kozmetičke kuće dobila je honorar od šest miliona dolara. Glumila je u više filmova u koje spadaju i "Ninin alibi“ i "Arizona drim" Emira Kusturice.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.