IMA 26 GODINA I INTIMNE ODNOSE SA DRUGOM ŽENOM SVAKI DAN: Ne može da živi bez SE*SA, a sad mu 3 DEVOJKE TRAŽE OVO
Seks, Foto: YOUTUBE/WEIRD STORIES

ispovest

IMA 26 GODINA I INTIMNE ODNOSE SA DRUGOM ŽENOM SVAKI DAN: Ne može da živi bez SE*SA, a sad mu 3 DEVOJKE TRAŽE OVO

Kada imam jednom s*ks sa ženom, više ne želim da to ponavljam, uvek ima potrebu da to bude neko novi.

Objavljeno: 10:07h

Britanska kolumnistinja "Dir Didri" je specijalista za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga puta javio joj se muškarac koji voli s*ks bez obaveza zbog čega sada ima veliki problem.

Imam 26 godina, volim da upražnjavam s*ks sa nepoznatim osobama. U zadnjih dva meseca imao sam s*ks sa nekoliko žena koje sam upoznao preko aplikacija za upoznavanje, a sada su mi se tri devojke javile da mi kažu da su trudne.

Od 15 godine funkcionišem ovako. Kada imam jednom s*ks sa ženom, više ne želim da to ponavljam, uvek ima potrebu da to bude neko novi. Preko aplikacija za upoznavanje ovako sam bio sa preko hiljadu žena.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Uvek koristim zaštitu, osmim ukoliko sam baš mnogo pijan, a većina devojaka koristi pilule. Bio sam na kontroli i potpuno sam čist, nisam ništa uhvatio, ali mi se čini da mi ponestaje sreće.

Jedna beba stiže za dva meseca, a druge dve su tek otkrivene trunoće. Ne znam šta da radim? Nisam spreman da budem otac.

Didri je odgovorila: Dosta semena ste posejali i bilo je za očekivati da će neko da urodi plodom. Bili vi spremni ili ne postaćete otac i još ćete prema zakonu morati da plaćate izdržavanje. Pošto je puno žena umešano u ovaj vaš problem, kao i dosta neobaveznog s*ksa, predlažem vam i kada se deca rode da tražite DNK test.

Takođe se plašim i da ste zavisni od s*ksa. Morali biste da se obratite za stručnu pomoć jer je čudno da želite novu partnerku odmah nakon s*ksa

.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.