OVO SU NAJGORE OCENJENA SRPSKA JELA: Mi se davimo u njima, ali evo šta kažu stručnjaci, ŠOKIRAĆETE SE
Sarma, Foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

neverovatno

OVO SU NAJGORE OCENJENA SRPSKA JELA: Mi se davimo u njima, ali evo šta kažu stručnjaci, ŠOKIRAĆETE SE

Taste Atlas objavio šokantnu listu „Najmanje Omiljenih“ srpskih jela!

Objavljeno: 07:23h

Popularni portal za gastronomiju iznenadio je mnoge objavivši listu najlošije ocenjenih srpskih jela, sakupljenih na osnovu recenzija korisnika.

Na vrhu ove liste nalazi se jednostavan desert koji mnogi pamte iz detinjstva – rezanci s makom, specijalitet iz Vojvodine koji nije tako čest u ostalim delovima zemlje.

Iako su rezanci s makom nekada bili slavljeni kao prava poslastica, danas se često smatraju „siromašnom“ hranom, kako piše u opisu jela na portalu.

Na drugom mestu nalaze se pihtije, dok se na trećem nalazi leskovačka kavurma, a sledi ih popara i lenja pita, koja zauzima peto mesto na ovoj kontroverznoj listi.

Pihtije
foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

Ovo su samo neka od jela koja su dobila najniže ocene među ostalim srpskim specijalitetima.

Pogledajte u nastavku kompletnu listu 14 najlošije rangiranih jela iz Srbije, koja su dobila najniže ocene u konkurenciji ostalih srpskih specijaliteta.

1. Rezanci s makom 2. Pihtije 3. Leskovačka kavurma 4. Popara 5. Lenja pita 6. Riblji paprikaš 7. Srpska salata 8. Proja 9. Duvan čvarci 10. Makovnjača 11. Prebranac 12. Svadbarski kupus 13. Čorbast pasulj 14. Slatko od jagoda

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.