GENIJALNA CAKA ZA SAVRŠENO RAVAN VEŠ BEZ PEGLANJA: Svaka domaćica mora da zna ovaj trik - efikasan, a štedi vreme
Caka za ravan veš bez peglanja, Foto: Profimedia

SAVET

GENIJALNA CAKA ZA SAVRŠENO RAVAN VEŠ BEZ PEGLANJA: Svaka domaćica mora da zna ovaj trik - efikasan, a štedi vreme

Kućni trikovi zaista mogu olakšati naše živote i uštedeti nam vreme

Objavljeno:

Dok smo nekada usvajali ove trikove od naših majki i baka i prenosili ih kroz generacije, u moderno doba su svuda oko nas, čineći život mnogo jednostavnijim. Društvene mreže su izvor za svakodnevne kućne trikove i preporuke, pri čemu su najpopularniji oni koji se tiču veša. Pitanja o tome kako brže osušiti veš, kako osigurati da se odeća ne ošteti prilikom pranja, i kako je održati mirišljavom su među najčešće pretraživanim upitima na internetu.

Kako da odeća bude ne bude pogužvana bez peglanja

Jedna influenserka koja se bavi ovom temom je Zrinka. Na svom profilu „Zrinka Klinka“ deli razne savete i preporuke, od kojih je jedna izazvala najviše reakcija, piše srećnarepublia.rs. U pitanju je trik koji pomaže da odeća izgleda kao da je ispeglana, a da se uopšte ne koristi pegla.

-Od kako sam saznala za ovaj trik, nisam koristila peglu za veš. Čim mašina završi program, protresem mokri veš, izravnam ga rukom i uredno složim. Ostavim ga tako oko pola sata, pa ga onda okačim na štrik. Odeća izgleda kao da je peglana satima – objasnila je Zrinka u videu na svom Fejsbuk profilu.

Njen video je dobio četiri hiljade lajkova, a brojne žene u komentarima su potvrdile da ovaj trik zaista funkcioniše. Neki od njenih pratilaca su istakli da je to stari trik naših baka i da ga koriste već 40 godina. Važno je, napominju, dobro izravnati rukom da bi trik uspeo.

Bonus video:

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Krstarica/N.L./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.