TANJU SU BRUTALNO NAPALI I OSUDILI ZBOG HALJINE NA VENČANJU: Ogroman DEKOLTE i ISPALE GRUDI nisu problem, VEĆ OVO
Tanju osudili zbog haljine, Foto: Printscreen/Tiktok/ tanyabellla

osuda

TANJU SU BRUTALNO NAPALI I OSUDILI ZBOG HALJINE NA VENČANJU: Ogroman DEKOLTE i ISPALE GRUDI nisu problem, VEĆ OVO

Žena po imenu Tanja Bela podstakla je raspravu na internetu o bontonu venčanja nakon što je pokazala belu haljinu koju je planirala da nosi na svadbi

Objavljeno:

Opšte je poznato da je mlada jedina žena koja može da nosi belo na venčanju. Ako neko drugi nosi tu boju, to se može shvatiti kao pokušaj da joj se ukrade pažnja na njen dan. Ali šta je sa sličnim nijansama bele, poput krem ili nude?

Žena po imenu Tanja Bela podstakla je raspravu na internetu o bontonu venčanja nakon što je pokazala belu haljinu koju je planirala da nosi na svadbi. "Treba mi vaša pomoć. Naručila sam najlepšu haljinu", započela je priču u videu na TikToku.

@tanyabellla ive literally only been to indian weddings so sorry if its a dumb q #wedding #weddingoutfit ♬ original sound - Tanya

"Apsolutno sam opsednuta njome, ali smatrate li da je ova boja prikladna za svadbu? Uživo izgleda rozikasto-nude. Nadam se da zato što sam tamna ne izgleda belo."

Mišljenja su podeljena

"Nema šanse. Prekrasna je, ali ne možeš je nositi na nečije venčanje", "Obuci je za neki drugi događaj", "Da ovo neko obuče na mom venčanju, ja bih plakala", "Čim se pitaš je li problematična, znači da jeste", bili su neki od komentara.

Drugi ne vide problem. "Naravno da ćeš je nositi. Ljudi su previše osetljivi danas", "Savršena je za prolećna venčanja, slobodno je nosi", "Živimo u 2024. godini, niko se neće zbuniti ko je mlada ako ti obučeš tu haljinu", navode.

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.