OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U APRILU, OVIM ZNAKOVIMA ĆE SVANUTI: Dobro ih zapamtite, slede promene
Sreća, Foto: Profimedia

astro

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U APRILU, OVIM ZNAKOVIMA ĆE SVANUTI: Dobro ih zapamtite, slede promene

U danima snage ne bi trebalo da se ograničavate ili stvarate prepreke sopstvenom razvoju. Ovo su dani kada nema granica pred nama. Neka samo sreća i ljubav informišu vaš život

Objavljeno:

Astrolozi su otkrili koji dani u aprilu mogu biti najuspešniji i zašto! Pokušajte da sačuvate ove podatke ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji. Ovi dani će vam pomoći da programirate svoju energiju za uspeh i postizanje vaših ciljeva. U danima snage ne bi trebalo da se ograničavate ili stvarate prepreke sopstvenom razvoju. Ovo su dani kada nema granica pred nama. Neka samo sreća i ljubav informišu vaš život.

4. april - datum u ogledalu

Ovo će biti jedan od najuravnoteženijih dana u godini. 4. Ovog meseca ćete moći da radite šta god želite – i to bez ikakvih komplikacija.

Na današnji dan sva će nam vrata biti otvoren. Četiri će vam pomoći da se oslobodite loših uspomena i postanete ono o čemu smo dugo sanjali ili da napravite prvi korak ka tome. Verujte u sebe i zapamtite da 4.4. slobodno radite ono što vas ili vaše voljene čini srećnijim.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

21. april — Trigon Sunca-Plutona

Ovo će biti veoma, veoma emotivan dan (na dobar način) zbog učešća u harmoničnom aspektu Sunca. Kvadratura se ne ističe posebno na pozadini drugih aspekata, ali ako su udaljeni objekti uključeni u ovaj aspekt, onda je to izuzetno važno. Ovo je dan ljubaznosti, brige, pozitive, uzajamne pomoći i povećane komunikacije. Ljudi će više komunicirati i postati otvoreni jedni prema drugima. Koristite ovo da se pomirite sa nekim ili da se zbližite ili da pronađete srodne duše i nove prijatelje.

26. april je dan početka direktnog kretanja Merkura

Na ovaj dan će se Merkur vratiti u direktno kretanje čime će se završiti retrogradna faza. Ovaj dan će biti izuzetno povoljan za mnoge od nas. Finansijski sektor će procvetati i ponovo početi da donosi pozitivne emocije mnogima od nas. Glavna stvar ovog dana je da ne budete lenji i da budete otvoreni za nova poznanstva i traženje inspiracije.

29. april — Venera prelazi u znak Bika

Druga kuća horoskopa, koju predstavlja Bik, najčešće je odgovorna za sferu novca, uspeha i finansijske sreće, imovine i ljudskih tajni. Venera nije posebno vezana za sve ovo, ali će nam svima dati snagu da krenemo ka svojim snovima.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.