EVO KAKO ŽENE REAGUJU KADA OTKRIJU DA STE IH LAGALI O VELIČINI POLNOG ORGANA: Zbog OVOGA se više nećete usuditi
Ilustracija, Foto: Profimedia

ovo morate znati

EVO KAKO ŽENE REAGUJU KADA OTKRIJU DA STE IH LAGALI O VELIČINI POLNOG ORGANA: Zbog OVOGA se više nećete usuditi

Rasprava o veličini penisa zasigurno je tema koja muškarcima nije nimalo ugodna, mnogi su nesigurni zbog svoje veličine

Objavljeno:

Zato imaju potrebu da lažu o veličini svog ‘alata’. Naime, prema novoj studiji, muškarci lažu o veličini penisa ako je manji od 15 cm u erekciji – a ženama se to uopšte ne sviđa.

Rezultati istraživanja su objavljeni u časopisu The Journal of Sex & Marital Therapy, koji je zatim inspirisao istraživanje Innerbody Researcha na temu ‘Odgovara li ‘alat’ opisu?’.

Otkriveno je da jedan od četiri muškarca laže o veličini svog penisa te da u proseku dodaju skoro šest centimetara. Takođe 41,3 odsto onih koji preteruju s veličinom svog penisa su uzimali Viagru ili slične proizvode kako bi ga povećali.

Čak tri od četiri žene su rekle da ih potpuno odbije saznanje da im je partner lagao o svojoj muškosti.

Većina muškaraca u studiji tvrdila je da je njihov penis bio oko 15 do 18 cm kada je u potpunoj erekciji. A u istraživanju je prosečna dužina penisa bila oko 17 cm.

Studija iz 2018. otkrila da kod 74 odsto muškaraca veličina penisa ostaje ista ista tokom normalnog i erekcijskog stanja, a samo kod 26 odsto raste, odnosno da je veći u erekciji nego u normalnom stanju.

Za kraj, studija je pokazala da neki muškarci osećaju nelagodu kada im penis nije u erekciji, pa zato dodaju nekoliko centimetara.

Međutim, prosečni ‘opušteni’ penis dugačak je od 2,5 cm do 10 cm i uopšte se ne smatra dobrim pokazateljem veličine penisa u erekciji.

Vredno je zapamtiti da je čak 41,9 odsto žena reklo da su ih lažne mere odvratile od muškarca. Samo 25,6 odsto žena smatra da je veličina bitna, dok 35,4 posto uopšte to ne brine, piše Daily Star.

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/krstarica/M.K./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.