OVA 3 HOROSKPSKA ZNAKA VAŽE ZA NAJVEĆE RASPIKUĆE: Troše NOVAC kao da sutra ne postoji, i rođenu BABU BI PRODALI
Ko najviše troši para nedeljno?, Foto: Filip Plavčić, Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKPSKA ZNAKA VAŽE ZA NAJVEĆE RASPIKUĆE: Troše NOVAC kao da sutra ne postoji, i rođenu BABU BI PRODALI

Evo koja tri horoskopska znaka koja imaju jednu zajedničku crtu – preterano trošenje novca!

Objavljeno:

Prema astolozima ovi znakovi horoskopa su najveće "raspikuće" koje troše novac kao da sutra ne postoji.

Blizanci

Kada su u pitanju Blizanci, oni su kao deca koja se igraju u prodavnici slatkiša, uvek željni novih igračaka. Njihova radoznalost i potreba za stalnim promenama često ih navode na impulsivne kupovine, a često se desi da ne razmišljaju mnogo o dugoročnim posledicama svojih rashoda. Za Blizance, svet je pun mogućnosti, ali ponekad to znači da im novčanik bude prazan pre nego što to i primete.

Vodolija

Ovi horoskopski znaci su kao stvoreni da troše novac
Ovi horoskopski znaci su kao stvoreni da troše novacfoto: Profimedia

S druge strane, Vodolije su kao avanturistički putnici koji su spremni da se otisnu u nepoznato bez razmišljanja o ceni karte. Njihova želja za istraživanjem i isprobavanjem novih stvari može ih odvesti u situaciju gde troše novac na iskustva koja možda nisu uvek vredna ulaganja. Za njih, sreća je u svakom novom otkriću, čak i ako to znači da će im bankovni račun biti tanji.

Ribe

Konačno,Ribe su kao umetnici koji se dive svetu oko sebe i često troše novac na stvaranje lepote ili pomoć drugima. Njihova empatija može ih navesti da se žrtvuju za druge ili da ulože u projekte koji imaju emotivnu vrednost, bez obzira na to koliko to košta. Za Ribe, novac je sredstvo koje koriste da bi ispunile svoje kreativne ili altruističke želje, ali ponekad zaborave da obrate pažnju na sopstvene finansijske potrebe, prenosi n1info.rs a donosi index.hr.

BONUS VIDEO:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/ Žena/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.