SRPSKI NUMEROLOG SKROZ RAZOTKRIO KEJT MIDLTON, PA OTKRIO ISTINU O PRELJUBI: Njegovo PREDVIĐANJE će zatresti sve
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

otkrio

SRPSKI NUMEROLOG SKROZ RAZOTKRIO KEJT MIDLTON, PA OTKRIO ISTINU O PRELJUBI: Njegovo PREDVIĐANJE će zatresti sve

Ovo sto se dešava oko cele afere sa Kejt je samo jos jedna potvrda onoga o čemu pričaju brojevi.

Objavljeno: 09:15h

Afera Kejt Midlton koja traje od 17. januara kada je Kensingtonska palata saopštila da je princeza od Velsa dan ranije imala tešku operaciju abdomena u Londonu, iz dana u dan dobija nastavak. Poslednja epizoda donela je snimak princeze i princa od Velsa ispred prodavnice u Vindzoru. i dok ne prestaje da se polemiše da li su to zaista oni na snimku, ali i da se ističe da Kejt izgleda dobro, srpski stručnjak za numerologiju Tihomir Jovanović objašnjava goruću svetsku temu iz ugla ove drevne veštine koja otkriva niz detalja o nečijoj ličnosti i životu na osnovu datuma rođena

Kejt Midlton rođena je devetog januara 1982. godine.

"Uvidom u numerološku kartu Kejt Midlton, može da se zaključi da je za nju ova godina završna godina devetogodišnjeg ciklusa i samim tim pod njenim uticajem mnogo toga se može razotkriti. Svi problemim isplivavaju na površinu, kako bi se presekli lanci tajni i sve se završilo upravo u godini broja devet (2025)", kaže za žena rs numerolog Tihomir Jovanović.

Prvi nalet teorija zavera izazvala je nedorečenost palate odnosno neotkrivanje uzroka operacije Kejt Midlton pri čemu je dug boravak u bolnici (14 dana) i oporavak koji tarje dva meseca bunio i stručnjake, izazivajući zabrinutost.

Na sve su se nadovezali skandali oko uređene slike za Dan majki (10. mart), navodno fotošopirane slike Kejt Midlton i Vilijama četvrtog marta u Vindzoru, ali i sporne slike iz Vindzora (četvrti mart) na kojima je princeza sa majkom Kerol Midlton. Brojna pitanja i sumnje pokretale su te slike, od toga šta se dešava sa njom, zašto se objavljuju lažirane slike, zašto nema prave fotografije, zašto nema dodatnih objašnjenja, da li Kejt menja dvojnica... i na kraju ponovo - gde je Kejt.

Brojevi o navodnoj preljubi

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

"Ovo sto se dešava oko cele afere sa Kejt je samo jos jedna potvrda onoga o čemu pričaju brojevi. Dakle broj devet je broj skrivanja, povlačenja, osame, razočaranja, pada i totalnog restarta. Ona je u januaru bila pod uticajem mesečnog broja jedan, a pod dejstvom godišneg broja devet, javio se problem kroz mušku figuru.

Podsećanja radi, broj jedan je muški princip, a dva ženski princip. Vec prvog meseca 2024. godine je sigurno počeo ceo brodolom nje i Vilijama, mučila su je nagađanja i sumnje", dodaje numerolog i objašnjava šta su naredni meseci doneli princezi:

"Februar mesec je u simbolici broja dva, opet, držimo se godišnjeg broja devet: razotkrivanje neke porodične tajne, saznanje neke istine o porodici ili o ženskoj osobi što potkrepljuje priče o ljubavnici.

Mesec je simbolici broja tri. Trojka je simbol širenja, odjeka, inostranstva. A pod uticajem broja devet, doneo je širenje vesti o njihovim problemima koji su odjeknuli na svetskom nivou".

Pelomni mesec i preokret

Kejt Midlton
foto: EPA/PAUL MILLER

Bilo je glasina da je princ Vilijam varao suprugu sa markizom od Čolmondelija, Sarom Rouz Henberi, ali i da je Kejt Midlton imala vezu sa Tomasom Kingstonom. Šta nam donosi naredni mesec kada se i očekuje povratak princeze dužnostima?

"April je dosta zanimljiv, jer je u broju četiri i doneće joj još ozbiljniji pad, jer će obelodaniti sve ono što se krilo, saznaće se uzrok i sve će izaci na videlo, u numerologiji se kaže - izaći će ce pred sud, jer će tada ona morati da odluči šta dalje i kako do rešenja", ističe naš sagovornik i napominje:

"Ipak, zbog njenog bitisanja u godini broja devet i ta istina koja će se saznati, biće umotana u foliju, neće biti potpuna. Tokom marta biće oscilacija u celom tom odnosu. Poćev od sutra, u numerološkoj karti tek predstoji isplivavanje dodatnih informacija, širenja, počinje a se razmotava klupko! Pregršt neistina će biti servirano, ali javnost neće tako lako obmanuti.

Mar je energetski loš za nju, ali i životno zbog iznenadnih oscilacija, skandala, afera i suštinski spoznaje istine vezane za porodicu. Njoj je cela godina godina krize, otežanja i završetaka, pa će se mnoge stvari u ovom odnosu rešiti, preseći i staviti tačka na njih".

Septembar je kritičan

Novi snimak je neke sumnje otklonio, ali nije zaustavio seriju teorija zavere koje teško da će generalno u celosti prestati i da se više nikada neće povezivati sa aferom Kejt Midlton zbog svega što se desilo.

"Njeni kodovi u godišnjoj analizi 922 znače sledeće: devet kao tajnu, skandal, razotkrivanje, dva je porodica, brak, dom, saznavanje svega što je skrivano i gurano pod tepih zbog ženske osobe predstavljene drugom dvojkomu kodu godine. Devet- dva donosi i rastanak, odlazak, daleki put ili vraćanje u rodno mesto, pa je ova godina za Kejt svakako turbulentna i puna oscilacija. Naročito septembar koji će doneti neke jake odluke, preseći će nešto što ju je na neki nacin kočilo, ometalo i sputavalo", zaključuje numerolog Tihomir Jovanović.

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

(Espreso/Blic žena/Tihomir Jovanović/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.