OVO BI MOGLO DA OTKRIJE ŠTA SE DESILO SA KEJT MIDLTON? Ima veze sa BURMOM princa Vilijama, izašli ŠOK DETALJI
Princ Vilijam i Kejt, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PAŽNJA

OVO BI MOGLO DA OTKRIJE ŠTA SE DESILO SA KEJT MIDLTON? Ima veze sa BURMOM princa Vilijama, izašli ŠOK DETALJI

Mesec dana pre njegovog venčanja s Kejt najavljeno je da on tokom razmene zaveta neće staviti burmu

Objavljeno: 12:38h

Fotošopirana fotografija koju je objavila Kejt Midlton ne prestaje da izaziva nove teorije zavere. Mnogi su primetili da ona na toj fotografiji ne nosi svoj čuveni verenički prsten od safira i dijamanata, kao ni burmu.

Kako je pisao „Miror“, princezini predstavnici za medije su odgovorili na pitanja o njenom prstenu rekavši da je "kraljevska porodica bila kod kuće kad je fotografija snimljena". Princeza u javnosti uvek nosi prstenje, ali ne kod kuće. Međutim, njen suprug, princ Vilijam već dugo ne nosi burmu, za razliku od brata, princa Harija, koji je uvek nosi.

Princ Vilijam, Princ Hari, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Mnogi su se zbog toga zapitali da li postoje problemi u braku princa i princeze od Velsa. Ali, prema pisanju britanskog medija, nema razloga za brigu. Vilijam jednostavno ne voli nakit i zato ne nosi burmu.

Mesec dana pre njegovog venčanja s Kejt najavljeno je da on tokom razmene zaveta neće staviti burmu. "Ne voli nakit. Nikada ga nije nosio. Odlučio je sam da neće nositi ni burmu i to je njegov lični izbor", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za „Miror“.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.