RUSKI ASTROLOG OTKRIO NA KOGA ĆE "UDARITI" POMRAČENJE 25. MARTA: Rođene na OVE DATUME čeka NEVIĐENA KARMA
Pun mesec, Foto: Profimedia

oprez

RUSKI ASTROLOG OTKRIO NA KOGA ĆE "UDARITI" POMRAČENJE 25. MARTA: Rođene na OVE DATUME čeka NEVIĐENA KARMA

Pun Mesec i pomračenje u Vagi 25. marta imaće karmički urticaj za određene znake horoskopa

Objavljeno: 13:08h

Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkriva da će nas pomračenje u Vagi, 25. marta 2024. godine, naterati da preispitamo duboke unutrašnje stavove koji se odnose na ljubav. Znak Vage je odgovoran za temu odnosa dve strane koji je regulisan zakonom. Dakle, ovo uključuje teme braka, poslovnih partnerstava, ugovora o radu. Čak i oni parovi koji su u vezama donosiće ključne odluke, kaže horoskop.

"Tokom pomračenja u Vagi, najvažnija tema može da bude opraštanje od prošlosti. Mnogi ljudi će donositi odluke o razvodu, otpuštanju, promeni poslovnog partnerstva i selidbi", otkriva astrološkinja i savetuje da prestanete da mislite da sve znate jer postoje razgovori među ljudima o kojima i ne razmišljate. Zato samo verujte procesu i ako vas nešto primora da završite vezu, napustite radno mesto ili slično, onda je to zaista suđeno.

Pomračenje
foto: Profimedia

Pored veza, znak Vage vlada i pravosudnim i pravnim poslovima, a pošto Pun Mesec završava procese i stavlja pečat na njih, verovatno će mnogi dobiti važno rešenje od suda. Pun Mesec i pomračenje u Vagi 25. marta imaće karmički urticaj za određene znake horoskopa. Pomračenje će najviše pogoditi ljude koji su rođeni u periodu:

od 24. do 26. marta

28, 29, i 30. oktobra

27, 28 i 29. juna

27, 28 i 29. decembra.

Pošto se pomračenje dešava u vazdušnom znaku, ističe ruska astrološkinja Julija Lifanova, daće aspekt trigona Blizancima i Vodoliji, tako da ovi znaci mogu da dožive kvalitetan napredak, sreću i sklapanje nekih ozbiljnih saradnja ili sporazuma o partnerstvu.

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.