"KEJT MIDLTON DOBILA NERVNI SLOM KAD JE MUŽ NAPRAVIO DETE LJUBAVNICI": Ovo stoji IZA SVEGA, evo da li ZADRŽAVA BEBU
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

AU

"KEJT MIDLTON DOBILA NERVNI SLOM KAD JE MUŽ NAPRAVIO DETE LJUBAVNICI": Ovo stoji IZA SVEGA, evo da li ZADRŽAVA BEBU

Ljubavnica princa Vilijama u drugom stanju

Objavljeno: 11:13h

Velika prašina se podigla oko nestanka Kejt Midlton iz javnosti. Razne teorije su počele da kruže, a ljudi su počeli da sumnjaju u zvanična saopštenja Palate.

Veliki skandal drma Britaniju, svi se pitaju gde je nestala njihova princeza. Ovo je najveća misterija nakon smrti princeze Dajane. Naime, Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa decom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj i od tada joj se gubi svaki trag.

Nakon toga, 16. januara isplivale su paparaco fotografije kolone vozila, a u džipu je navodno bila Kejt Midlton koju su vozili u bolnicu radi "operacije abdomena". Palata je tada izdala zvanično saopštenje u kome su rekli da je sve prošlo kako treba i da se sada princeza oporavlja od zahvata. Odbili su da otkriju bilo kakve dodatne detalje o operaciji, ali su rekli da je "malo verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Vaskrsa"

Princ Vilijam
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene Kajli, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla sledeće:

- Ja se nalazim kod svog lekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kejt otkrila da je žena s kojom je princ Vilijam vara, a zove se Rouz Pegi, ostala trudna s Vilijamom i odlučila je da zadrži bebu. To je sve princeza Kejt saznala oko praznika i sasvim opravdano je doživela nervni slom i to je navodno ono što se desilo. Ja stojim iza princeze od Velsa jer ovo je, čini se, Dajana 2.0, ali sada ima smisla zašto je princ Vilijam okarakterisan kao užasan suprug - rekla je žena u videu koji ima preko 10 miliona pregleda i preko 11.000 komentara.

Ljubavnica princa Vilijama u drugom stanju.

Poslednjih nedelja razne teorije zavere kruže po internetu, a ovo je samo jedna od njih. Nakon skandala sa fotografijom, sve se još više zakuvalo. Mnogi smatraju da je princeza preminula, ali da se to skriva od javnosti, dok drugi veruju u ovu teoriju o Vilijamovoj ljubavnici, te da će ponoviti obrazac svog oca, kralja Čarlsa. Prvo će Kejt udaljiti iz javnosti, pa je proglasiti neuračunljivom, a onda oženiti svoju ljubavnicu.

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

(Espreso/Srbija danas/Informer/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.